SM-liiga TV — Katso jääkiekkoa suorana!​

SM-liiga on Suomen seuratuin palloilusarja, jota monet jääkiekon ystävät odottavat innolla.​ Mikäpä olisikaan parempaa kuin seurata otteluita suorana TV⁚stä omalta sohvalta käsin.​ Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit katsoa SM-liigaa TV⁚n kautta.​

Telia ja C More

Nykyään SM-liigan otteluiden lähetysoikeudet kuuluvat Telialle ja C Morelle.​ Voit tilata suoratoistopalvelun kautta C Moren Urheilu -paketin tai Telia TV⁚n, jolloin näet kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä.​ Telia Play (entinen Telia TV) ja MTV Katsomo Urheilu -paketti tarjoavat mainioita mahdollisuuksia seurata jännittäviä otteluita koko kauden ajan.​

MTV⁚n suoratoistopalvelu

MTV Katsomo on kotimainen suoratoistopalvelu, jossa voit katsoa SM-liigan otteluita puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.​ Voit tilata MTV Katsomon Urheilu -paketin, jolloin pääset nauttimaan Suomen parhaasta jääkiekosta suorana lähetyksenä.​

Vapaasti katsottavat ottelut

MTV näyttää myös osan SM-liigan otteluista vapaasti katsottavilla kanavillaan.​ Voit seurata näitä otteluita pääsääntöisesti MTV Subilta tai joskus myös pääkanavalta.​ Kannattaa tarkistaa MTV⁚n ohjelmakirjasto ja varmistaa, milloin vapaasti katsottavia otteluita on tarjolla.​

Liigan omat lähetykset

Liiga.fi-sivustolla voit seurata suorina lähetyksinä myös otteluita sekä Liigan omia studio-ohjelmia. Näitä lähetyksiä voit katsoa tietokoneella tai mobiililaitteilla, ja ne sisältävät asiantuntijoiden kommentteja ja analyysiä otteluista.​

Joten valitse itsellesi sopivin tapa katsoa SM-liiga TV⁚stä ja nauti jännittävistä jääkiekko-otteluista suorassa lähetyksessä!​

By Admin