SumUp Air on kannettava kortinlukija, joka on suunniteltu helpottamaan kontaktitonta maksamista.​ Se on käytännöllinen laite, joka mahdollistaa luottokortti-, pankkikortti-, Apple Pay- ja Google Pay -maksut.​ SumUp Air on helppokäyttöinen ja se voidaan asentaa ja ottaa käyttöön vain viidessä minuutissa. Se pystyy käsittelemään jopa 500 maksutapahtumaa yhdellä latauksella.​ SumUp Air toimii joko WiFi- tai mobiilidatan avulla, joten yhteysmahdollisuudet ovat monipuoliset.​

SumUp Air -lukijan avulla voit ottaa vastaan kaikenlaisia maksuja. Voit vastaanottaa maksuja NFC-maksutapojen, siru- ja PIN-korttien sekä Google Payn tai Apple Payn kautta.​ SumUp Air on suunniteltu kestämään pitkään ja sen akku kestää pitkään yhdellä latauksella.​ Se on myös kannettava, joten voit ottaa sen helposti mukaasi minne tahansa.​ SumUp Air on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja se voidaan yhdistää älypuhelimeesi langattomasti.​ Näin voit vastaanottaa maksuja missä ja milloin tahansa.

SumUp Air -kortinlukija on erittäin monipuolinen ja kätevä väline kontaktittoman maksamisen mahdollistamiseksi.​ Se sopii erinomaisesti pienyrityksille ja yksityisyrittäjille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen helpon ja nopean maksutavan.​ SumUp Air on luotettava ja turvallinen tapa vastaanottaa maksuja, ja sen avulla voit maksimoida asiakaspalvelun tehokkuuden ja parantaa liiketoimintasi tuloksia. Valitse SumUp Air, kun haluat lisätä maksuvaihtoehtojen monipuolisuutta ja tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua.​

By Admin