Päätätkää tilauksen peruutus ja miten se tapahtuu

Jos olet päättänyt peruuttaa C More -tilauksesi, on tärkeää tietää, miten tämä tapahtuu ja mitkä ovat vaiheet peruutusprosessissa.​ Tässä artikkelissa esitämme yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla voit peruuttaa C More -tilauksesi helposti ja vaivattomasti.​

Ensimmäinen vaihe on kirjautua C More -tilillesi.​ Voit tehdä tämän siirtymällä C Moren verkkosivustolle osoitteeseen www.​cmore.fi ja kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.​ Jos olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen noudattamalla palautusohjeita.​

Kun olet kirjautunut sisään, sinun tulisi löytää Tilin yhteenveto -kohta.​ Täältä voit käsitellä tilauksiasi ja muuttaa niitä tarpeen mukaan.​ Etsi C More -tilauksesi ja valitse Peruuta tilaus -painike sen kohdalla.​

Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa tilauksen peruutus.​ Vahvistus voi vaihdella käyttöliittymästä riippuen, mutta yleensä sinulle annetaan varoitus siitä, että peruuttamisen jälkeen et voi enää käyttää C More -palvelua; Varmista, että olet varma peruutuspäätöksestäsi ja vahvista tilauksen peruuttaminen.​

Kun peruutus on vahvistettu, saat siitä sähköpostivahvistuksen.​ On tärkeää huomata, että tilauksen peruuttaminen ei sulje tiliäsi välittömästi, vaan tilaus on aktiivinen maksetun kauden loppuun saakka.​ Voit jatkaa sisältöjen katselua, kunnes tilaus päättyy laskutuskauden loputtua.​


Muista, että voit peruuttaa C More -tilauksesi ainoastaan kirjautumalla sisään C Moren verkkosivustolle.​ Ole varovainen, jos saat sähköpostia tai tekstiviestiä, jossa pyydetään peruuttamaan tilaus.​ Älä anna luottamuksellisia tietojasi tai kirjaudu sisään epäluotettaville verkkosivustoille.​

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat sinua peruuttamaan C More -tilauksen vaivattomasti.​ Muista, että voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja.​

By Admin