Upday sovellus

Upday (tyylitelty upday) on uutisten koostajannassa sovellus, jonka on kehittänyt kustantaja Axel Springer SE yhteistyössä Samsung Electronicsin kanssa. Sovellus on esiasennettuna useimmissa Euroopassa myydyissä Samsung Galaxy -laitteissa, ja se on saatavilla myös Androidille, iOS⁚lle ja Webiin; Sovellusta ylläpitää Berliinissä sijaitseva Upday, joka väittää yli 25 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällä olevan.​.​.

Jos haluat poistaa upday-sovelluksen, mukaan lukien yli 5000 integroitua uutislähdettä, Samsungin älypuhelimestasi, pidä sormea tyhjällä aloitusnäytöllä, pyyhkäise oikealle konfiguraatiotilassa (näyttönäkymä muuttuu, ja saat erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten widgettejä ja teemoja), ja poista upday napsauttamalla sinistä kuvaketta yläoikealla.​.​.​

Kuinka päivittää yksittäisiä Android-sovelluksia automaattisesti. Avaa Google Play –sovellus.​ Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.​ Napauta Hallitse sovelluksia ja laitteita. Napauta Hallitse ja etsi sovellus, jonka haluat päivittää automaattisesti.​ Sovellussivun avaamiseksi napauta sovellusta.​ Sovellussivulla napauta Lisää. Ota automaattiset päivitykset käyttöön.​.​.

Upday on sovellus, joka on esiasennettuna useimmissa Samsungin matkapuhelimissa, erityisesti keski- ja korkea-asteen malleissa.​ Sen tavoitteena on tarjota käyttäjille tietoa eri lähteistä. Tämä sovellus on saksalaisen kustantajan Axel Springerin, joka voidaan asentaa kaikille Android-laitteille ja jopa iPhoneen.​ Tällä hetkellä tämä alusta on laajentunut 34 maahan ja sillä on yli 20 miljoonaa.​.​.

upday on Euroopan suosituin itsenäinen, ilmainen uutissovellus, jolla on jatkuvasti yli 25 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää 34 maassa. Yhdistämällä erittäin innovatiivista teknologiaa ja journalistista asiantuntemusta upday tarjoaa lukijoille tiivistelmän tärkeimmistä ajankohtaisista paikallisista ja maailmanlaajuisista uutisotsikoista sekä kullekin käyttäjälle räätälöityjä tarinoita mieltymysten ja lukuhistorian perusteella..​.​

upday-sovellus on esiasennettuna suurimmassa osassa Samsungin älypuhelimia 34 Euroopan maassa. Huhtikuuhun 2021 saakka upday-uutissovellus oli saatavilla yksinomaan Samsungilla.​.​.​

Käynnistä automaattiset sovelluspäivitykset.​ Sovellusjulkaisijat päivittävät joskus sovelluksiaan lisätäkseen uusia ominaisuuksia ja korjatakseen ongelmia.​ Microsoftin sovelluskauppa Windowsissa voi asentaa sovelluspäivityksiä automaattisesti; Valitse Käynnistä-painike ja valitse sitten Microsoft Store.​ Microsoft Store -sovelluksessa valitse Profiili (käyttäjäkuvasi) Asetukset.​ Varmista, että Sovelluspäivitykset on.​.​.​

upday-uutissovellus on sekoitus journalistista sisältöä ja moderneja teknologioita!​ Toisin kuin muut uutisten koostajat, upday-sovellus tarjoaa sinulle sekä toimittajiemme valitsemia ja koostamia uutisvalintoja että automaattisesti valittuja uutisartikkeleita perustuen kiinnostuksen kohteisiisi.​ Näin pysyt ajan tasalla sinua eniten kiinnostavista aiheista.​..

Samsung Upday on olennainen osa joitain Samsungin älypuhelimia. Sovellus on esiasennettuna, eikä sitä voi poistaa helposti.​ Se on Samsungin uutisportaali.​ Updayn uutiset ovat peräisin kaikkien suurimpien julkaisijatalojen luotettavilta uutissivustoilta (mukaan lukien maa updayssa.​ CHIP), sekä riippumattomilta bloggaajilta.​ Paina ja pidä sormea tyhjällä alueella…​

upday on media- ja teknologiayritys, sekä johtava uutissovellus Euroopassa, jolla on yli 20 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain.​ Perustettu vuonna 2016 Axel Springerin ja Samsung Electronicsin yhteistyönä, upday on tullut kannattavaksi vain 3 vuodessa markkinoille tulosta.;.​

upday-uutissovellus kokoaa artikkeleita tuhansilta uutissivustoilta ja blogeilta.​ Upday-uutisissa on kaksi eri osiota.​ Top-uutisissa Updayn toimittajat kokoavat päivän relevantit artikkelit kootusti.​ My-uutisosiossa ehdotetaan käyttäjän mielenkiinnon kohteiden perusteella mukautettuja artikkeleita.​.​.​

upday on itsenäinen, ilmainen uutissovellus, joka tavoittaa yli 25 miljoonaa käyttäjää 35 maassa, ja palvelu on mullistanut sen, miten 25 miljoonaa ihmistä kuluttaa uutisia.​ Yhdistämällä erittäin innovatiivista teknologiaa ja journalistista asiantuntemusta upday tarjoaa lukijoille tiivistelmän tärkeimmistä paikallisista ja maailmanlaajuisista uutisotsikoista plus.​.​.​

By Admin