Tervetuloa tapaamaan Ruth Gallowayta – arkeologian kuningatarta ja meidän kaikkien rakkautta herättävää sankaritarta!​ Jos olet valmis seikkailuun täynnä huumoria ja jännitystä, olet oikeassa paikassa.​ Ruth Gallowayn tarinat saavat sinut nauramaan ääneen ja pitämään jännitystä yllä samanaikaisesti.​

Arkeologiasta ei koskaan tiedä.​.​.​

Ruth Galloway on fiktiivinen hahmo, jolla on todella mielenkiintoinen ammatti⁚ hän on arkeologi. Hän kaivaa maata, etsii aarteita ja selvittää menneisyyden salaisuuksia – ja tietenkin kompastelee aina uusiin seikkailuihin.​ Yhdistäessään hänelle työmää julkinen virka, seurusteluelämä ja äitiyden sekä rikosasioiden tutkinnan voi sanoa, että hän ei koskaan ole tylsä hetki.​

Jos olet utelias tapaamaan Ruth Gallowayn, tässä on sinulle muutama maistiaispala hänen unohtumattomista seikkailuistaan⁚

Mummon aarteet

Ruth Galloway ei vain kaiva muinaisia luurankoja mullan alta, hän tuntuu myös kaivavan itsensä hankaluuksiin.​ Eräässä seikkailussaan Ruth päätyy selvittämään mysteeriä koskien mummonsa kultaista korua.​ He sanovat, että ″aarteet eivät aina hohda kultaa″ – ja tässä tapauksessa se pitikin ihan tiedettävästi paikkansa!​ Ruthin täytyy taitella rikosapulaisiaan ja kaivausryhmiään auttamaan häntä paljastamaan korun salaisuus.​

Ja tiedät, miksi Ruth ei löytänyt kultaista korua?​ Se oli kaikki vain koruontelon huulta, joka otti Ruthin kuppiin – tai paremminkin naurattamaan!

Salaperäinen säkki

Toisessa jännittävässä seikkailussa Ruth löytää työpöytänsä vierestä salaperäisen säkin, jossa on oudon näköinen esine.​ Ruth ei voi vastustaa uteliaisuuttaan ja tutkii säkin sisältöä.​ Mutta mikä se oikein on?​ Et uskoisi, mutta se oli vain hänen kollegansa kuvottava munkki, joka oli unohtanut ruokatavaroitaan säkkiin!​ Ruth joutuu selvittämään, miksi hänen kollegansa salaavat säkin sisällön ja miksi heillä oli siinä munkkeja;

Totta puhuen, tämä tapaus oli vain horsma, ei haittaa Ruth oli aivan tohkeissaan!​

Todellinen sankaritar

Ruth Galloway on maanläheinen, nokkela ja rohkea nainen, joka ei pelkää tarttua tilaisuuksiin. Hänen huumorinsa ja riippumattomuutensa nostavat hänet ainutlaatuiselle tasolle sankarittarena, johon on helppo samaistua.​ Hän ei ole vain arkeologi, vaan myös ystävä, äiti, kumppani ja ainutlaatuinen persoonallisuus.​

Joten jos sinulla on himo Antonia Fraserin rikosromaaneihin tai irstaisiin etsiväjuttuihin, siellä on jokin Ruth Gallowayn tarina, joka antaa sinulle hymyn huulillesi ja naurun täytteeksi ilman vaivaa!

By Admin