Samsungin Bixby on virtuaalinen avustaja‚ joka on saatavilla Galaxy-puhelimissa.​ Joillekin käyttäjille Bixbyn käytöstä poistaminen voi olla tärkeää‚ joko tehokkuuden tai vapaaehtoisen käytön rajoitusten vuoksi.​ Onneksi Samsung tarjoaa mahdollisuuden poistaa Bixby-näppäimen käytöstä tai jopa poistaa koko Bixby-avustaja käytöstä.​

Bixby-näppäimen poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa Bixby-näppäimen käytöstä‚ noudata seuraavia vaiheita⁚

  1. Avaa Bixby-sovellus painamalla Bixby-näppäintä tai pyyhkäisemällä vasemmalle aloitusnäytöllä.​
  2. Napauta hammasrataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Kytke Bixby-näppäin -kytkin vasemmalle poistaaksesi sen käytöstä.

Voit myös poistaa Bixbyn käytöstä aloitusnäytöltä vaihtamalla Bixby-aloitusnäytön kytkimen asentoon ″Pois″.​

Bixby Voice ja Bixby Home

Bixby-avustaja koostuu kahdesta erillisestä osasta ⎯ Bixby Homesta ja Bixby Voicesta.​ Voit käyttää Bixby Voicea pitämällä Bixby-näppäintä painettuna ja tekemällä ääniaktivointeja.​ Bixby Home puolestaan tarjoaa käyttäjälle henkilökohtaisia suosituksia ja tietoja.​

Jos haluat poistaa Bixby Voicen käytöstä‚ sinun on ensin poistettava se käytöstä Bixby Homen asetuksissa.​ Huomaa‚ että voit poistaa Bixbyn käytöstä kokonaan tai osittain riippuen puhelimen mallista ja ohjelmistoversiosta.​

Bixby-näppäimen poistaminen kokonaan käytöstä

Jos haluat poistaa Bixby-näppäimen käytöstä kokonaan‚ voit tehdä sen seuraavasti⁚

  1. Avaat Bixby Home -sovelluksen.
  2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmassa yläreunassa.​
  3. Napauta hammaspyörää avataksesi Bixby-sovelluksen asetukset.​
  4. Poista käytöstä seuraavat asetukset⁚ ″Käytä puhelimen ollessa lukittuna″‚ ″Bixby-sanelu″‚ ″markkinointi-ilmoitukset″ ja ″ilmoitukset″.​

Tämän jälkeen Bixby-näppäin on poistettu kokonaan käytöstä ja sitä ei voi enää käyttää.​

Bixbyn käytön rajoitukset

On huomattava‚ että Bixbyn käyttö voi olla rajoitettua tietyissä tilanteissa‚ kuten mediaa tallennettaessa‚ puheluiden aikana‚ virransäästötilassa‚ hätätilanteissa ja Samsung Kids -palvelua käytettäessä.​ Lisäksi joissakin Galaxy-puhelimissa Bixbynäppäimen poistaminen käytöstä saattaa vaihdella puhelimen mallista riippuen.​

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua poistamaan Bixby-näppäimen käytöstä tai Bixbyn kokonaan käytöstä.​ Muista tarkistaa puhelimesi ohjelmistopäivitykset ja tarkistaa vaihtoehdot puhelimesi asetuksista Mahdollisuudet voivat vaihdella puhelimen mallin ja ohjelmistoversioiden mukaan.​

By Admin