Poista Bixby Samsung-puhelimesta

Bixby on Samsungin oma ääniohjausavustaja, joka kilpailee esimerkiksi Googlen Assistantin ja Applen Sirin kanssa․ Vaikka Bixby on ollut mukana Samsungin puhelimissa jo vuodesta 2017 lähtien, se ei ole onnistunut saavuttamaan yhtä suurta suosiota kilpaileviin ääniohjausavustajiin verrattuna․ Viime vuosien aikana Bixby on näyttänyt jäävän taka-alalle Samsungin suuremmassa suunnitelmassa․ Ääniohjausavustaja on edelleen hidas, tukee vain valittuja kieliä ja on kaukana täydellisestä․ Jos tunnet samoin, voit ottaa seuraavat vinkit käyttöön poistaaksesi Bixbyn Samsung-puhelimesta tai -tabletista․ Jos haluat oppia lisää Bixbystä, meillä on myös kattava Bixby-opas․ Muussa tapauksessa opastamme sinut prosessin läpi Bixbyn poistamiseksi․

Oletusarvoisesti uudemmissa Samsungin puhelimissa Bixby avautuu, kun pidät alas sivupainiketta ‒ painiketta, jota odottaisit toimivan virtapainikkeena․ Tämä on samankaltainen muutos kuin Google teki Pixel 6 ja 6 Pro -puhelimissa․ Tässä on miten palauttaa sivupainikkeen oletustoiminto․

  1. Siirry aloitusnäytössä alaspäin ja napauta Rattaat-kuvaketta avataksesi Asetukset․
  2. Valitse Lisäasetukset․
  3. Etsi ja valitse Sivupainike․
  4. Napauta Toiminto -kohtaa․
  5. Valitse Sulje virta -valikko․

Näiden vaiheiden avulla voit ohjelmoida sivupainikkeen toimimaan uudelleen virtapainikkeena ja estää Bixbyn avautumisen painamalla sitä․ Bixbyn deaktivointi ei kuitenkaan poista sitä kokonaan puhelimestasi․ Mikäli et halua käyttää Bixbyä ollenkaan, voit harkita myös sen poistamista kokonaan․

Voit poistaa Bixbyn seuraamalla näitä ohjeita⁚

  1. Mene Asetukset-sovellukseen puhelimessasi․
  2. Avaa Sovellukset osio․
  3. Valitse Bixby Voice․
  4. Napauta Poista App -vaihtoehtoa․

Huomaa, että Bixbyn poistaminen voi vaikuttaa joihinkin Samsungin tarjoamiin toimintoihin ja integraatioihin․ Ole siis varovainen, kun päätät poistaa sen puhelimestasi․

Yllä olevien ohjeiden avulla voit poistaa Bixbyn Samsung-puhelimesta tai -tabletista․ Muista kuitenkin, että Bixbyn poistaminen voi vaikuttaa joihinkin toimintoihin ja integraatioihin, jotka Samsung on suunnitellut sen kanssa․ Harkitse siis huolellisesti ennen kuin päätät poistaa sen․ On myös tärkeää ottaa huomioon, että ohjeet voivat vaihdella hieman eri Samsungin puhelinmalleissa ja käyttöjärjestelmäversioissa․ Seuraa aina valmistajan antamia ohjeita varmistaaksesi oikean menetelmän․

By Admin