WhatsApp ajastettu viesti iPhone


WhatsApp on suosittu pikaviestisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä reaaliajassa.​ Valitettavasti WhatsAppissa ei ole sisäänrakennettua viestien ajastamisominaisuutta iPhonelle; Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on käytettävä kolmannen osapuolen sovelluksia tai työkaluja ajastettujen viestien lähettämiseen WhatsAppissa.​

Yksi tapa ajastaa viestejä WhatsAppissa iPhone-laitteella on käyttää Applen lyhytväyläsovellusta, joka mahdollistaa eri toimintojen automatisoinnin iPhonessa.​ Alla on vaiheet ajastettujen viestien lähettämiseen WhatsAppissa iPhonella käyttämällä lyhytväyläsovellusta⁚

1.​ Avaa lyhytväyläsovellus iPhonellasi.
2.​ Napauta plus-merkkiä ( ) oikeassa yläkulmassa luodaksesi uuden lyhytväylän.​
3.​ Valitse ″Päivän aika″ ja aseta haluamasi lähetysaika.​
4.​ Napauta ″Lisää toiminto″ ja valitse ″WhatsApp″ sovellusvalikosta.​
5.​ Valitse haluamasi yhteystieto ja kirjoita viesti, jonka haluat ajastaa.​
6.​ Napauta ″Valmis″ tallentaaksesi lyhytväylän.​

Tämän jälkeen lyhytväyläsovellus lähettää valitun viestin automaattisesti ajastetun ajan mukaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että tällä hetkellä WhatsApp ei tue suoraan viestien ajastamista, joten tämä on kiertotie, jota voit käyttää iPhone-laitteellasi.​

On myös olemassa kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Scheduled App tai SKEDit, jotka tarjoavat viestien ajastamispalveluita WhatsAppissa.​ Nämä sovellukset tarjoavat yksinkertaisen käyttöliittymän, jossa voit asettaa haluamasi lähetysajan ja kirjoittaa viestin, jonka haluat lähettää ajastetusti.​ Nämä sovellukset ovat käteviä vaihtoehtoja, jos haluat ajastaa viestejä usein WhatsAppissa.​

On kuitenkin tärkeää tutustua näiden kolmannen osapuolen sovellusten arvosteluihin ja käytettävyyteen ennen niiden asentamista ja käyttöä.​ Varmista, että lataat sovellukset virallisista sovelluskaupoista kuten App Storesta ja että ne ovat luotettavia ja turvallisia.​

Kaiken kaikkiaan viestien ajastaminen WhatsAppissa iPhone-laitteella ei ole suoraan tuettu toiminto, mutta voit käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia tai Applen lyhytväyläsovellusta luomaan ajastettuja viestejä.​ Muista varmistaa, että käytät luotettavia sovelluksia ja suojaat yksityisyytesi viestejä lähettäessäsi.​

By Admin