Snapchat on suosittu sosiaalisen median alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen erilaisia viestintä- ja viihdemahdollisuuksia.​ Yksi näistä mahdollisuuksista on Snapchat-kysely, joka mahdollistaa käyttäjien vuorovaikutuksen ja mielipiteiden keräämisen. Snapchat-kysely on hyödyllinen työkalu niille, jotka haluavat saada ystäviensä tai seuraajiensa mielipiteitä tietystä aiheesta tai kysymyksestä.​

Snapchat-kyselyn luominen on helppoa ja nopeaa.​ Alla on kolme tapaa luoda kysely Snapchatissa⁚

Tapa 1⁚ Käytä Snapchatin sisäänrakennettua kyselyominaisuutta

  1. Avaa Snapchat-sovellus puhelimessasi.​
  2. Siirry kameran käyttöliittymään ja ota kuva tai valitse kuva kamerarullaltasi.
  3. Napauta Tarrat-kuvaketta oikeanpuoleisesta ruudusta.​
  4. Tarrapaneelista valitse uusi Kysely-vaihtoehto ylävalikosta.​
  5. Lisää kysymyksesi kyselyn tekstilaatikkoon.​

 1. Lisää haluamasi vastausvaihtoehdot.​
 2. Lähetä kysely tarinaan tai lähetä se yhteyshenkilöillesi.​
 3. Käyttäjät voivat äänestää suosikkivastaustaan napauttamalla sitä.​

Tapa 2⁚ Käytä Kolmannen osapuolen sovelluksia

Koska Snapchatissa ei ole sisäänrakennettua kyselyominaisuutta, voidaan käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia.​ Näitä sovelluksia voi löytää sovelluskaupoista, ja niiden avulla voi luoda erilaisia kyselyitä ja lisätä ne Snapchat-tarinaan.

Tapa 3⁚ Hyödynnä Snapchatin tarroja ja tekstilaatikkoa

Snapchatissa voi myös hyödyntää tarroja ja tekstilaatikkoa luodakseen kyselyn.​ Voit ottaa valokuvan tai videon, lisätä tarra-ominaisuuden ja kirjoittaa kysymyksen tekstilaatikkoon. Voit myös lisätä vastausvaihtoehdot tekstilaatikkoon tai tarroihin.​

Snapchat-kysely tarjoaa käyttäjille interaktiivisen tavan kerätä mielipiteitä ja näkemyksiä.​ Se voi olla hyödyllinen työkalu niin ystävien kesken tapahtuvassa viestinnässä kuin liiketoimintaympäristössäkin.​ Snapchat-kyselyn avulla voit saada arvokasta palautetta ja näkemyksiä, jotka auttavat kehittämään ja parantamaan vuorovaikutusta käyttäjien kanssa.​

By Admin