BritBox on online-digitaalinen videon tilauspalvelu‚ jonka perustivat BBC Studios ja ITV; Palvelu toimii yhdeksässä maassa Pohjois-Amerikassa‚ Euroopassa‚ Australiassa ja Etelä-Afrikassa.​ Se keskittyy pääasiassa brittiläisiin televisiosarjoihin ja elokuviin‚ tarjoten sekä nykyisiä että menneitä sarjoja ja elokuvia BBC⁚ltä ja ITV⁚ltä (Kanava 4⁚n ja Kanava 5⁚n ohjelmia on myös saatavilla).

BritBox on äskettäin kärsinyt jälleen epäonnistumisesta‚ kun nykyistä jaksoa ei ole ladattu palveluun.​ Asiakaspalvelu on ruuhkautunut eikä pysty käsittelemään valtavaa määrää palautteita. Pidemmällä aikavälillä toivotaan‚ että BritBoxilla‚ joka on ITV⁚n kumppani‚ olisi tietoisuutta aikataulumuutoksista.​ Odotan innolla sähköpostia‚ jossa kerrotaan‚ että ongelmaan puututaan.​.​.​

BritBox tarjoaa suoratoistopalveluaan myös Suomessa. Valikoimasta löytyy muun muassa BBC⁚n ja ITV⁚n brittisarjoja sekä joitakin TV-elokuvia.​ Valikoimasta voi tarkistaa esimerkiksi‚ onko Grantchesterin 7. kausi tai Hakekaa kätilön 11. kausi saatavilla.​ Käyttäjät voivat jakaa omia kokemuksiaan palvelusta ja antaa arvostelujaan.

BritBoxin asentaminen ja käyttö on helppoa. Palvelusta voi tehdä tilin BritBoxin verkkosivustolla ja kirjautua sen jälkeen sisään omalla tilillä Fetch-laitteella käyttämällä turvallista paritusprosessia.​ BritBox on saatavilla myös Australiassa.​

Hintatasoltaan BritBox on kohtuullinen valinta.​ Kuukausimaksu on 5‚99 euroa kuukaudessa‚ mutta voit myös valita vuosijäsenyyden‚ joka maksaa 59‚99 euroa vuodessa.​ Vuosijäsenyys säästää noin 12 euroa eli saat käytännössä 12 kuukauden käyttöoikeuden hintaan 10 kuukauden hinnalla.​

On tärkeää huomata‚ että BritBox ei peri mitään maksua televisiolupamaksusta.​ Palvelu ja mahdolliset alkuperäisen sisällön ohjelmat rahoitetaan erikseen.​ Entinen BBC⁚n pääjohtaja Tony Hall vertasi BritBoxia klassikko-ohjelmien ostamiseen DVD⁚ltä ja sanoi‚ että BBC⁚n tekemästä rahasta osa palautetaan uusien ohjelmien tuottamiseen.

BritBox on myös saatavilla Prime Video Kanavina Prime-jäsenille ja Apple TV Kanavina. Tässä on täydellinen luettelo kaikista BritBoxin ohjelmista‚ jotka ovat saatavilla Yhdysvalloissa juuri nyt‚ aakkosjärjestyksessä⁚ 7 Up n Me; 8 Out of 10 Cats; 8 Out of 10 Cats Does Countdown; 15 Days;

BritBoxilla on keskimäärin 1‚61 tähden arvio 324 arvostelussa‚ mikä viittaa siihen‚ että useimmat asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytymättömiä ostoksiinsa. Asiakkaat valittavat useimmiten asiakaspalvelusta‚ ilmaisesta kokeilusta ja luottokorttiongelmista.​ BritBox sijoittuu 228. sijalle suoratoistopalvelusivustojen vertailussa. Palvelun saatavuuden ja arvioinnin suhteen lopullinen päätös on kuitenkin käyttäjän vastuulla.​

BritBox-tilauksen aloittaminen on helppoa.​ Tilauksen avulla saa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin BritBoxin ohjelmiin.​ Tarjolla on sekä kuukausi- että vuosijäsenyyksiä. Vuosijäsenyys on aina halvempi kuin kuukausijäsenyys vuoden aikana.​ BritBox on saatavilla Yhdysvalloissa.

Useat asiakkaat ovat kiinnostuneita kuulemaan muiden kokemuksia BritBoxista‚ sillä arvosteluja tai käyttökokemuksia tuntuu olevan verkossa hyvin vähän.​ Pelkistetysti BritBox on toiminut hyvin‚ kunnes ongelmia ilmenee.​ Toimituksen nopeus omalla kohdalla on ollut hitaampaa.​

BritBox International julkaistaan Suomessa‚ Ruotsissa‚ Tanskassa ja Norjassa 28.​ huhtikuuta.​ Palvelussa on tarjolla tuhansia tunteja brittiläisiä ohjelmia.​ BritBox on tullut aiemmin saataville Yhdysvalloissa‚ Kanadassa‚ Australiassa ja Etelä-Afrikassa.

Suomessa BritBox on aiheuttanut pettymyksen brittituotantojen faneille‚ kun palvelusta löytyy vasta 99 sarjaa tähän mennessä. Ennakkotilaajat C More -palvelussa eivät juurikaan tarvitse BritBox-tilausta.​ BritBoxin sisältö kasvaa kuitenkin ajan myötä.​

BritBoxin tilausprosessi on yksinkertainen.​ Syötä luottokorttitietosi ja nauti palvelusta.​ BritBox on saatavilla useilla eri laitteilla‚ kuten Android-mobiileilla ja -tableteilla sekä Applen järjestelmillä.​

BritBox tarjoaa laajan valikoiman brittiläisiä televisiosarjoja ja elokuvia.​ Valikoimasta löytyy esimerkiksi ensimmäinen elämäkertaelokuva maailman luetuimmasta kirjailijasta‚ jonka elämä oli yhtä kiehtova kuin hänen romaaninsa.​ Palvelusta löytyy myös humoristinen paneeliohjelma‚ jossa yhdistyvät 8 Out of 10 Catsin ja Countdown-pelin parhaat puolet.​

Uusi suoratoistopalvelu BritBox aloittaa Suomessa 28.​ huhtikuuta.​ Palvelussa nähdään pääasiassa brittiläisiä tv-sarjoja ja dokumentteja.​ BritBoxin sisältö päivittyy päivittäin‚ jotta käyttäjät eivät jää paitsi mistään uutuuksista‚ jotka on lisätty palveluun.​

Kaikki suositukset on valittu riippumattomasti‚ ja BritBox tarjoaa monipuolisen ja laajan valikoiman brittiläistä televisiota kaikille BBC⁚n ystäville.​ Palvelun hinta-laatusuhde on kohtuullinen.​ BritBox on yksi edullisimmista suoratoistopalveluista Australiassa‚ ja vuosihintaa alennettiin hiljattain.​

Voit tarkistaa BritBoxin elokuva- ja sarjavalikoiman JustWatchin verkkosivustolta.​ Sivusto tarjoaa kaikki tiedot BritBoxin sisällöstä suosituuden perusteella‚ jotta voit helposti valita parhaat palat.​

Brittisarjoista kiinnostuneille BritBox on loistava valinta.​ BritBox tarjoaa runsaasti brittiläistä televisiota ja elokuvia eri genreissä. Palvelun avulla saa pääsyn suosituimpiin brittiläisiin sarjoihin ja uutuuksiin‚ ja valikoima päivittyy säännöllisesti.​

Jos olet kiinnostunut muiden maiden televisiotarjonnasta‚ BritBox on täydellinen palvelu sinulle. Valikoima sisältää myös vanhempaa sisältöä kuten Father Brown -rikosdraamaa.​

Yhteenvetona voidaan sanoa‚ että BritBox tarjoaa laadukasta ja monipuolista brittiläistä televisiota ja elokuvia.​ Palvelussa on laaja valikoima eri genrejä‚ ja se päivittyy säännöllisesti uusilla sisällöillä.​ Hinta-laatusuhde on kohtuullinen‚ ja käyttöliittymä on helppokäyttöinen.​ Haittapuolena voi mainita asiakaspalvelun ruuhkautumisen ja hitaan toimituksen.​ Käyttäjien kokemukset palvelun toimivuudesta ja sisällön laadusta vaihtelevat‚ ja jokaisen tulee arvioida palvelun sopivuutta omiin tarpeisiinsa.​

By Admin