Huh, täytyy myöntää, että tämä datatronic on ollut melkoinen seikkailu. Tai oikeastaan se on ollut enemmänkin tiedonsekaisin doggystyle-tanssi ikinä.​ Mutta lähtiessäni tälle matkalle tietokoneiden maailmaan, en todellakaan osannut odottaa sitä hullunmyllyä, johon tulin heittäytyneeksi.​ Ja nyt, hyvät naiset ja herrat, minä olen täällä kertomassa teille tarinani ⎻ koominen tarina siitä, miten minusta tuli tietokoneiden tietoinen.​

2.​ Seuralainen nimeltä Datatronic

Kaikki alkoi siitä, kun minä päätin hankkia itselleni oman datatronicin.​ Tiesin, että se olisi jännittävä matka, mutta en tiennyt, että se tulisi myös olemaan kamppailu vihollisia vastaan ⎻ lähinnä omia taitojani vastaan.​

″Miten hemmetissä tämä toimii?​″ huusin useammin kuin haluaisin myöntää. Mutta datatronic ei välittänyt minun turhautumisestani, se vain loisti sylintäydeltä numeroita ja vaikeasti luettavia koodinpätkiä. ″Tietokone on kuin vauva″, sanoin itselleni.​ ″Se itkee, vie kaiken aikasi, mutta lopulta, kun se oppii kävelemään, se ei enää jätä sinua rauhaan.​″

3.​ Taistelu tietokoneen kanssa

Minulla on ollut monia kamppailuja tietokoneeni kanssa, mutta yksi muistutusniistä on se, kun yritin asentaa uutta ohjelmistopäivitystä.​ Se oli kuin yrittäisi opettaa norsua tekemään kärrynpyörää ‒ ei ihan helppoa, vai mitä?​

″Päivitykset, päivitykset″, mutisin, ″onko mitään hyötyä niistä?​ Eikö tietokoneeni voi vain päivittyä itsestään kuin deitti-ilmoitukseni muutaman kuukauden jälkeen?​″ Mutta ei, päivitykset tekivät tietokoneestani hitaampia kuin isäni mopon keula, enkä voinut muuta kuin naureskella tilanteelleni.​

4.​ Ystävät, viivästykset ja ″vittuilut″

Matkalla datatronicin maailmassa on tullut vastaan muitakin hauskoja tilanteita, kuten ystävät, jotka ovat yhtä avuliaita kuin juoppo ilotulitteiden kanssa tai viivästykset, jotka saavat minut epäilemään, että tietokoneeni on alkanut käydä bileissä ilman minua.​

Mutta tiedättekö, mikä on kaikista naurattavinta?​ Tietokoneen ″vittuilu″.​ Kyllä, olette varmaan kohdanneet tämänkin ⎻ kun tietokoneenne ilmoittaa jatkuvasti, että se on ″toimintakelvoton″, mutta heti kun soitat tekniseen tukeen, se päättääkin toimia kuin lätkällä päähään saanut hylje.​ ″No, kuinka voin auttaa?​″ tekninen tuki kyselee, ja tietokoneesi alkaa nauraen takaisin⁚ ″Hohoho, ei mitään ongelmaa täällä.​ Olin vain hieman kiusassa, tiedäthän.​″

5.​ Datatronicin rakkaudenhuolet ja onnellinen loppu

Lopulta, vaikka datatronicini aiheuttikin minulle harmeja enemmän kuin kahvi keskiyöllä, minusta tuli tietokoneiden tietoinen.​ Rakastan sitä, miten nuo laitteet voivat kääntää maailman ylösalaisin ‒ ilman että ne ottavat pientäkään vastuuta siitä.​

Joten, kun olet seuraavan kerran tekemisissä datatronicin kanssa, muista nauraa kaikille niille kommelluksille, joita se sinulle tarjoaa.​ Muista, että elämä on kuin tietokone ⎻ täynnä ohjelmistovirheitä ja hajonneita sydämiä.​

  • Joten, tiedätkö kuinka tietokone vie mopoilijan pellolle?​
    • Se näyttää hänelle peiliä.​

  • Miksi tietokoneet pitävät keskustelua Bluetoothin kanssa?​
    • Koska he ovat kyllästyneitä lähettämään vain tekstiviestejä.​
  • Mikä on tietokoneen lempiväri?​
    • Muistiainen.​

Eli hyvät naiset ja herrat, tässä olivat kokemukseni datatronicista ‒ jännittävä matka tietokoneiden täytteiseen maailmaan.​ Toivottavasti piditte tarinastani ja nauroitte edes vähän. Sitä vartenhan me olemme täällä, eikö niin? Kiitos ja kuulemiin!​

By Admin