Google Smart Lockin pois kytkeminen

Google Smart Lock on ominaisuus, joka muistaa ja synkronoi käyttäjänimet ja salasanat useille eri palveluille eri alustoilla. Tämän ominaisuuden voi poistaa käytöstä muuttamalla Android-laitteen turvallisuusasetuksia.​ Seuraavassa kuvataan vaiheet, joilla voit poistaa käytöstä automaattisen kirjautumisen ja poistaa tallennetut käyttäjätunnukset Google Salasana -hallinnasta.​

  1. Aloita avaamalla Google Chrome -sovellus Android-puhelimessasi.
  2. Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä.​
  3. Valitse avautuvasta valikosta ″Asetukset″.​
  4. Valitse ″Automaattitäyttö″ -välilehti.
  5. Poista valinta ″Tarjoa tallentaa salasanoja″ -kohdasta.​
  6. Asetuksen vieressä oleva kytkin vaihdetaan ″Pois″ -asentoon.​

Näiden vaiheiden mukaisesti voit kätevästi poistaa Google Smart Lockin käytöstä Android-laitteellasi.​ Tärkeää on, että nämä vaiheet antavat sinulle täyden hallinnan kirjautumiskokemuksestasi ja mahdollistavat tallennettujen käyttäjätunnusten poistamisen Google Salasana -hallinnasta.

By Admin