E85-muutossarja on erinomainen tapa päivittää nykyinen bensiini- tai hybridiauto ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon․ Motonet tarjoaa laajan valikoiman e85-muutossarjoja‚ jotka mahdollistavat auton käytön E85-bioetanolilla․ Tämä muutossarja on helppo asentaa ja se antaa autoon joustavuuden käyttää sekä bensiiniä että E85-bioetanolia tankkauksen mukaan․

E85-muutossarjat ovat suunniteltu helpottamaan auton muuttamista käyttämään korkeampioktaanista E85-bioetanolia․ E85-muutossarja muuttaa moottorinohjauksen polttoaineen ruiskutussignaalia‚ jotta auto pystyy hyödyntämään E85-bioetanolipolttoainetta․ Tämä auttaa vähentämään tieliikenteen päästöjä jopa 80% ja samalla antaa enemmän tehoa moottorille․ E85-muutossarjoilla voit myös säästää polttoainekuluissa‚ koska E85-bioetanoli on usein halvempaa kuin bensiini․

Motonet tarjoaa monia erilaisia e85-muutossarjoja eri automerkkeihin ja -malleihin․ Esimerkiksi eFlexFuel on kotimainen e85-muutossarja‚ joka on helppo asentaa ja tarjoaa täysautomaattisen E85-järjestelmän bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin․ Tämä muutossarja mahdollistaa auton käytön ympäristöystävällisemmällä ja edullisemmalla E85- tai RE85-polttoaineella‚ jota on saatavilla ympäri Suomea․ eFlexFuel-laitteiston mukana tuleva etanolianturi tunnistaa myös eri polttoaineseokset‚ joten voit käyttää autossasi myös bensiiniä ja E85-bioetanolia․

E85-muutossarjat tarjoavat monia etuja auton omistajalle․ Ensinnäkin‚ e85-muutossarjalla voit hyödyntää kotimaista E85-bioetanolipolttoainetta helposti ja huoletta․ eFlexFuel-laitteisto laskee hiilijalanjälkeä jopa 80% ja samalla saat enemmän tehoa moottoristasi․ Voit myös valita aina edullisimman polttoaineen‚ koska voit ajaa sekä E85-bioetanolilla että bensiinillä․ E85-muutossarjat ovat suunniteltu erityisesti suorasuihkumoottoreille‚ kuten PURETECH‚ ECOBOOST ja TSI‚ ja niitä on saatavilla myös moottoripyöriin․

On tärkeää huomata‚ että auton yhteensopivuus e85-muutossarjan kanssa kannattaa tarkistaa ennen asennusta․ Motonetin asiakaspalvelu auttaa mielellään vastaamaan kysymyksiin ja antaa neuvoja sopivan muutossarjan valitsemisessa․ Auton muutossarjan asennus tulee tehdä ammattitaitoisen asentajan toimesta varmistaakseen oikean toimivuuden ja turvallisuuden․

Kokonaisuudessaan‚ e85-muutossarja on hyvä investointi auton ympäristöystävällisyyteen ja taloudellisuuteen․ Motonet tarjoaa laajan valikoiman e85-muutossarjoja‚ jotka sopivat eri automerkkeihin ja -malleihin․ Valitsemalla eFlexFuel tai muun laadukkaan e85-muutossarjan‚ voit nauttia käyttää autossasi ympäristöystävällisempää ja edullisempaa polttoainetta․ Tämä auttaa vähentämään tieliikenteen päästöjä ja säästää polttoainekuluissa samalla tarjoten enemmän tehoa moottorille․

Joten‚ jos haluat päivittää autosi käyttämään ympäristöystävällisempää ja edullisempaa polttoainetta‚ tutustu Motonetin e85-muutossarjavalikoimaan ja valitse sopiva muutossarja autollesi․ Tee ekoteko ja säästä luontoa ja lompakkoasi samanaikaisesti!​

By Admin