Tervetuloa lukemaan hulvattomia tarinoita Netflix-tunnusten jakamisesta!​ Tämä on aihe, joka herättää paljon keskustelua ja monenlaisia tunteita.​ Jotkut pitävät sitä täysin sopimattomana, kun taas toiset ottavat sen huumorilla. Kerromme näitä tarinoita oikeastaan ihan vain siksi, että seuraavaa hauskaa Netflix-sarjaa odotellessa saat nauraa makeasti!

Jos tunnukset ovat salaisuus, ne ovat hyvin jakamisen arvoisia

Sanotaan niin, että jos jaat Netflix-tunnuksesi jonkun kanssa, joka osaa pitää asian salassa, niin sehän on jo melkein kuin subscriptiohäitä vietettäisiin! Mutta kohtaamme myös niitä, jotka eivät kykene pitämään salaisuutta.​

Kuulimme tarinan yhdestä henkilöstä, joka jakoi Netflix-tunnuksensa sisarelleen.​ Heti kun sisar oli saanut salaisuuden selville, hän alkoi päivittäin tekstata hänelle, ″Miten menee?​ Miten on Netflixissä?​ Onko uusia sarjoja?​ Mitä pidit viimeisestä jaksosta?​″ Henkilö sai käyttääntynyt hepulin, vastasi⁚ ″Rauhoitu, seuraa omia suosikkisarjojasi, älä omiani!″

Tunnusten jakaminen voi aiheuttaa draamaa

On myös aina joku jätkä, joka jakaa tunnuksensa eksälleen vain tajutakseen, että hänellä on hajanainen sydän.​ Siinä sitten tapellaan siitä, kenen vuoro on katsoa viimeistä kautta Orange Is the New Blackia.​ Jännittävää!​ Suosittelemme ottamaan sateenvarjon mukaan, sillä täällä tulee draamaa!​

Eräs käyttäjä jakoi Netflix-tunnuksensa puolisolleen, mutta hän ei tiennyt, että puoliso oli eksynyt Shondalandiin ja Grey’s Anatomy on ainoa hänen sytytensä.​ Kun käyttäjä yritti katsoa jotain muuta, yhtäkkiä ruudulle ilmestyi ilmoitus ″Kuka on lääkäri nyt, häh?​″.​ Hän oppi, että kun jakaa Netflix-tunnuksiaan, on parempi tietää, mitä toinen katsoo ― tai joutuu selviämään draamasta!​

Hyödyt ja haitat

Jokainen tunnusten jakaja tietää, että on hyviä ja huonoja puolia tässä tilanteessa.​ Kuten useimmissa asioissa, on aina punainen paholainen ja enkeli, jotka kilpailevat huomiostasi. On hyvä, että voit säästää hieman rahaa jakamalla tunnuksesi, mutta älä unohda näitä jälkiä⁚ sinä et koskaan tule tietämään, kenen katseluhistoriaan törmäät.​ Ja se voi olla joko hauskaa tai kammottavaa, riippuen siitä, onko kyseessä romanttinen komedia vai kauhuelokuva.​

Eräs käyttäjä joutui katsomaan kauhuelokuvaa, joka onnistui sammuttamaan kaikki valot koko asunnolta.​ Hän oli yksin talossa, avasi Netflixin ja huomasi vasta myöhemmin, että hänen kaverinsa oli jättänyt elokuvansa kesken viimeksi. Hän huusi täydestä sydämestään ja nousi säikähtäneenä tuoliltaan.​ Kuulostaa aika perheystävälliseltä, eikö?

Yhteenveto

Jakamalla Netflix-tunnuksesi voi olla hieman jännitystä ja draamaa, mutta se tarjoaa myös paljon nauruja.​ Saatat löytää itsesi katsomassa sarjaa, josta et ole koskaan kuullutkaan tai saada kommentin kaverilta, että olet liian fiksoitunut tietyyn sarjaan.​ Mutta lopulta, voimme sanoa, että Netflixin jakaminen on kuin hyvä vitsi ― se saa sinut nauramaan ja pitää sinut piristyneenä!​

By Admin