Juhla Mokka on suomalainen kahvibrändi, joka on saavuttanut huomattavaa suosiota suomalaisten kuluttajien keskuudessa.​ Juhla Mokka tarjoaa laadukkaan ja maukkaan kahvivalikoiman eri paahtoasteilla ja kahvimuodoilla.​

Tarjous

Juhla Mokka -kahvia on saatavilla erilaisissa tarjouksissa eri kauppojen toimesta.​ Tällä hetkellä voimassa olevia tarjouksia voi löytää esimerkiksi Tokmannin, K-Supermarketin, Minimanin ja Prismassa.​ Tarjoukset voivat vaihdella ajan ja kaupan mukaan, joten kannattaa tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset suoraan kyseisen kaupan verkkosivuilta tai tarjouslehtisistä.​

Esimerkiksi Tokmannilla on voimassaolevia tarjouksia Juhla Mokka -kahville. Tarjous sisältää 500g suodatinjauhettua kahvia hintaan 5,95 euroa.​ Tarjous on voimassa kaikissa Tokmannin toimipisteissä 22.01. ⎻ 29.02.​2024.​

Juhla Mokka kahvi

Juhla Mokka on valmistettu suomalaiseen makuun sopivaksi perinteisen kahvin ystäville.​ Kahvin maku on raikas ja marjainen.​ Juhla Mokka on valmistettu parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan kahvilaaduista, ja se on hieno ja täyteläinen 100% arabica-kahvisekoitus.​

Juhla Mokka -kahvia on saatavilla eri muodoissa, kuten suodatinjauhettuna, papuina ja eri paahtoasteilla.​ Suodatinjauhettu kahvi on helppo valmistaa suodatinkeittimessä, kun taas papuja voi jauhaa itse halutun karkeuden mukaan.​ Erilaiset paahtoasteet, kuten tumma paahto, blondiet ja luomu, mahdollistavat erilaisten makuelämysten saavuttamisen.

Lisätietoja

Jos haluat saada tarkempia tietoja Juhla Mokka -kahvista, tarjouksista tai muista aiheeseen liittyvistä asioista, suosittelen tutustumaan tarkemmin kauppakohtaisiin tarjouslehtiin, verkkosivuihin tai ottamaan yhteyttä Juhla Mokka -kahvin valmistajaan, Oy Paulig Finland Ab⁚hen.​

Juhla Mokka on varma valinta suomalaisen kahvinystävän suosikiksi.​ Sen laadukas maku ja monipuoliset tarjoukset tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon.​

By Admin