Tiedätkö sen tunteen‚ kun istut sohvalla‚ laitat suosikkielokuvasi tai -sarjasi pyörimään LG-televisiosta ja yhtäkkiä huomaat‚ että kuva ei näy‚ mutta ääni kuuluu kuitenkin selvästi?​ Kyllä‚ se on tämän päivän aihetta⁚ ″LG televisio‚ joka ei kuvaa‚ mutta ääni kuuluu!​″

Nämä LG⁚n kummalliset televisiot tuntuvat olevan kuin salaperäisiä koodattuja viestejä‚ jotka yrittävät saada meidät arvaamaan‚ minkä takia ne eivät näytä kuvaa.​ Ehkä LG yrittää sanoa meille jotain‚ kuten⁚ ″Hei‚ oletteko valmiita arvaamaan‚ minkä värinen tämä televisio on tänään?​″

Tällainen televisio voi aiheuttaa monenlaisia koomisia tilanteita. Voit kuvitella paniikin‚ kun ihmiset yrittävät säätää tv⁚n kanavia‚ tarkistaa kaapeliliitännän tai kaivaa kaikki johdot esiin ajatellen‚ että siellä täytyy olla jokin tekninen vika.​ Kuvittele heidän hämmennyksensä‚ kun kaikki näyttää olevan täydellisessä kunnossa‚ mutta kuva vain ei näy.​ Se on kuin ihmisen pää yritettäisiin löytää media-alumiinista.​ ″Nyt minulla on pää‚ mutta missä on aivot?​″

Tietenkin näitä televisioita voi yrittää ″pakottaa″ näyttämään kuvaa erilaisilla kikoilla. Voit yrittää taputella televisiota selkään ja sanoa⁚ ″Tulkaa nyt‚ urheat elektronit‚ tekemään tehtävänne‚ näyttämään tuo kaivattu kuva!​″ Nämä temput eivät todennäköisesti auta‚ mutta ainakin ne saavat sinut tuntemaan itsesi taikuriksi ౼ vaikka taikuus ei todellisuudessa toimisikaan.

Monet onnettomat LG-televisioiden käyttäjät ovat jakaneet tarinansa internetissä.​ Eräs käyttäjä kirjoitti⁚ ″Minä en halua televisiota‚ joka teeskentelee olevansa radio.​ En tarvitse televisiota‚ joka sanoo⁚ ’Hei‚ en halua näyttää sinulle mitään visuaalista iloa‚ mutta annan sinulle sentään äänentoistoa ― lahja äänentoiston ystävälle!​’ Ei kiitos‚ minä haluan katsoa televisiosta myös kuvaa!​″

Joten‚ mitä voimme päätellä tästä kaikesta? Ehkä LG-televisiot käyvät läpi vaiheen‚ jossa ne yrittävät löytää itseään. Ehkä ne tuntevat suurta painetta näyttää maailmalle‚ että ne ovat muutakin kuin vain televisioita ― ne ovat eläviä olennoiksi‚ joilla on tunteet ja mielipiteet.​

Jos sinulla on tällainen LG-televisio‚ älä heitä sitä ikkunasta ulos‚ vaikka mieli tekisikin.​ Yritä pysyä kärsivällisenä ja nauttia äänentoistosta.​ Ehkäpä jonain päivänä tämä salaisuus ratkeaa‚ ja LG-televisio alkaa jälleen näyttää kuvaa.​ Sen jälkeen kaikki muuttuu paremmaksi ― voit nauttia sekä kuvasta että äänentoistosta‚ kuin todellinen viihdenautinto.​

Loppujen lopuksi‚ kuten eräs humoristi sanoi⁚ ″Jos sinulla on televisio‚ joka ei näytä kuvaa‚ mutta ääni kuuluu‚ niin sinulla on ainakin hyvä radiosoitin!​″

By Admin