Logitech Z-5500 on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kokea upean äänentoiston kotonaan.​ Tämä tehokas äänentoistojärjestelmä takaa korkealaatuisen äänen ja tarjoaa monipuoliset liitännät eri laitteiden kytkemiseen.​ Olipa kyse sitten elokuvista, peleistä tai musiikista, Logitech Z-5500 tarjoaa elämyksellisen äänimaailman.​

Tehokas äänenlaatu

Logitech Z-5500 on varustettu viidellä satelliittikaiuttimella sekä tehokkaalla subwooferilla, mikä takaa täyteläisen ja jykevän äänentoiston.​ Satelliittikaiuttimet tuottavat kristallinkirkasta ääntä ja subwoofer puolestaan takaa voimakkaat bassoäänet.​ Tämä kokoonpano yhdistettynä korkealaatuiseen äänentoiston prosessointiin takaa erinomaisen äänimaailman kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Kattava liitännät

Logitech Z-5500⁚ssa on laaja valikoima liitäntöjä eri laitteiden kytkemiseen.​ Järjestelmässä on muun muassa optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, analogiset RCA-liitännät sekä 3,5 mm kuulokeliitäntä.​ Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti liittää järjestelmän esimerkiksi televisioon, tietokoneeseen, pelikonsoliin tai musiikkisoittimeen.​ Näin voit nauttia upeasta äänestä kaikessa, mitä teetkin.

Käytännölliset säätöominaisuudet

Logitech Z-5500 tarjoaa myös käytännöllisiä säätöominaisuuksia, jotka mahdollistavat äänen räätälöinnin omien mieltymysten mukaan.​ Järjestelmässä on erilliset säätimet äänenvoimakkuudelle, bassolle ja kaiuttimien tasapainolle. Lisäksi järjestelmässä on integroitu taajuuskorjain, jonka avulla voit säätää äänen taajuuskäyrää juuri haluamallasi tavalla. Näin voit luoda juuri sellaisen äänimaailman kuin toivot.​

Tuotetiedot
  • Kokonaisteho⁚ 505 W (RMS)
  • Viisi satelliittikaiutinta⁚ 62 W kunkin kaiuttimen teholla (RMS)
  • Subwoofer⁚ 188 W (RMS)
  • Liitännät⁚ optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, RCA-liitännät, 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Säätöominaisuudet⁚ äänenvoimakkuus, basso, kaiuttimien tasapaino, taajuuskorjain

Logitech Z-5500 on loistava valinta kaikille, jotka haluavat panostaa laadukkaaseen äänentoistoon.​ Järjestelmä tarjoaa tehokkaan äänenlaadun, kattavat liitännät ja käytännölliset säätöominaisuudet.​ Olit sitten elokuvien ystävä, innokas pelien pelaaja tai musiikin kuuntelija, Logitech Z-5500 vie äänentoiston uudelle tasolle ja takaa elämyksellisen kokemuksen.​

By Admin