Mitä tarkoittaa ″photo dump″?​

Kun puhutaan sosiaalisen median alustojen käytöstä, kuten Instagramista, ″photo dump″ tarkoittaa kuvien kokoelman julkaisemista yhtenä albumina tai karusellina․ Tämä kuvakokoelma koostuu yleensä neljästä tai useammasta kuvasta tai videosta․ Sisältö ei yleensä ole erityisesti muokattu, kuratoitu tai yhtenäisen näköinen․ ″Photo dump″ ei tarvitse olla viimeistelty tai ammattimaisen näköinen (ja usein se ei sitä olekaan)․

″Photo dump″ -trendillä tarkoitetaan siis satunnaisten ja rennompien kuvien jakamista Instagramissa karusellina tai albumina․ Kuvien ei tarvitse olla huolella muokattuja, vaan ne voivat olla esimerkiksi ″ihan arkisia″ otoksia․ ″Photo dump″ -julkaisuissa käytetään usein hauskoja kuvatekstejä, kuten esimerkiksi ″photo dump″, jotta trendi yhdistetään kuviin ja kuvatekstiin․

Miten tehdään ″photo dump″ Instagramissa?​ Se on erittäin helppoa!​ Se on kuin tavallisen julkaisun tekeminen Instagramissa, mutta sinun täytyy vain varmistaa, että valitset usean kuvan vaihtoehdon — pieni ikoni, jossa on päällekkäisiä neliöitä, tulee esiin valitsemasi kuvan oikeassa alakulmassa․

By Admin