Netflixin jakaminen on ollut suosittua pitkään, mutta viime aikoina palvelu on pyrkinyt rajoittamaan tilien väärinkäyttöä. Netflixin säännöt sanovat, että tili on tarkoitettu yhteiseen käyttöön samassa kotitaloudessa asuville henkilöille.​ Kotitalouteesi kuulumattomien on rekisteröitävä oma tili Netflixin käyttöä varten.​

Netflixin pyrkimykset estää tilien jakaminen johtuvat siitä, että yritys haluaa rajoittaa saman tilin käyttämistä eri osoitteissa.​ Tämä voi tarkoittaa sitä, että jos jaat tilisi perheenjäsenen tai ystävän kanssa, saatat joutua luomaan uuden profiilin tai tilaamaan erillisen tilauksen.​ Tarkat yksityiskohdat siitä, miten tilien jakamiseen puututaan, eivät kuitenkaan ole vielä tiedossa.​

Yhdysvalloissa tilien jakaminen on ollut suosittua, mutta sielläkin Netflix on ryhtynyt toimiin estääkseen tätä käytäntöä. Erään tutkimuksen mukaan 36 prosenttia vastaajista jakoi Netflix-tunnuksiaan sukulaisilleen ja 13 prosenttia vastaajista ystävilleen. Netflixin pyrkimyksiä rajoittaa tilien jakamista on kuitenkin kritisoitu, ja monet käyttäjät eivät ole tyytyväisiä muutokseen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Netflix on pyrkinyt estämään tilien jakamisen vain oman kotitalouden ulkopuolella. Niin kauan kuin tilin käyttäjät asuvat samassa taloudessa, ei pitäisi olla ongelmia tilien jakamisen suhteen.​

Netflix on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman palkittuja TV-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta.​ Palvelua voi katsoa monella eri laitteella, kuten tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla ja televisiolla.​ Netflixin tilaukseen kuuluu kuukausittainen maksu, ja palveluun lisätään jatkuvasti uutta sisältöä.

Vaikka tilien jakaminen on ollut suosittua, on tärkeää muistaa, että Netflixin säännöt kieltävät tilien jakamisen oman kotitalouden ulkopuolella.​ Jatkossa tilien jakamisesta voi aiheutua lisämaksuja tai muita rajoituksia, joten on suositeltavaa noudattaa palvelun sääntöjä ja käyttää Netflix-tiliä vain omassa taloudessa.

By Admin