Voisi ajatella‚ että PlayStation 4 -ohjain ja tuleva PlayStation 5 -konsoli olisivat kuin kaksi herneitä samassa palkissa.​ Mutta totuus on‚ että näiden kahden välillä on varsin suuriakin eroja. Vaikka ohjaimet näyttävätkin samanlaisilta‚ niin itse asiassa ne ovat kuin yö ja päivä – tai pitäisikö sanoa ″Sony ja Microsoft″?

Ensimmäinen ero⁚ Hinta

Kuten tunnettua‚ PS4-ohjain on jo markkinoilla‚ ja sen hinta on varsin järkevä.​ Voit ostaa sen edullisesti – se ei vie lompakostasi kuin kourallisen neulottuja villasukkia.​ Sen sijaan PS5-konsolista voi olla vaikea sanoa samaa.​ Jotkut tämän hetken huhut viittaavat siihen‚ että sen hinta saattaa olla kuin salama kirkkaalta taivaalta – korkea ja yllättävä.​

Vitsi⁚ Mikä on PlayStation-harrastajan lempiaine koulussa?​ Taloustiede ⎻ sillä se auttaa ymmärtämään‚ kuinka säästää tarpeeksi rahaa uuteen PS-konsoliin!​

Toinen ero⁚ Uudet ominaisuudet

Vaikka PS4-ohjain on loistava‚ ei voi kiistää‚ että PS5-konsolissa on paljon uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia. Olisiko sittenkin järkevämpi sijoittaa rahaa uuteen ohjaimeen?​ Vai pitäisikö vain yrittää löytää ohjain jostain vanhasta sohvapenkin alta?​

Vitsi⁚ Miksi PS4-ohjaimen pitää käydä salilla?​ Koska sen täytyy pysyä kunnossa PS5⁚n jälkeenkin!​

Kolmas ero⁚ Yhteensopivuus

Tässä on selkeä ero‚ josta on pakko puhua.​ PS4-ohjain on taaksepäin yhteensopiva eli se toimii myös PS5-konsolilla.​ Mutta tämä ei päde kaikkiin peleihin.​ Jotkut PS5-konsolin uusista ominaisuuksista eivät toimi PS4-ohjaimella‚ joten voit unohtaa haaveet huikeista uusista pelikokemuksista jos vanha ohjain on ainoa‚ mitä omistat.

Vitsi⁚ Miksi PS5-konsolista tuli poliitikon suosikki?​ Koska se lupaa yhteensopivuutta‚ mutta ei välttämättä toteuta sitä!​

Päätelmä

Jos sinulla on PS4-ohjain ja mietit‚ onko sen käyttäminen PS5-konsolilla hintansa väärti‚ vastaus on ″ehkä″.​ Mutta totuuden nimissä‚ kannattaa silti harkita uuden ohjaimen hankkimista‚ jos haluaa nauttia täysin uusista ominaisuuksista ja pelielämyksistä.​ Kaipaamme kuitenkin edelleen vastauksia tärkeisiin kysymyksiin‚ kuten⁚ ″Miten ohjain aina katoaa sohvan pehmusteisiin?​″ ja ″Miksi etsiä uutta ohjainta‚ kun voit vain syyttää ongelmistaan PlayStation-pahista‚ Dr. Ohjainhousua?​″

Vitsi⁚ Mitä tapahtuu‚ kun heität PS4-ohjaimen veteen?​ Se muuttuu PS5-ohjaimeksi ⎻ haihtuu hetkessä!

By Admin