Tervetuloa hauskanpitoon ja nauruun, kun käsittelemme aiheen ″Tehokuhan kokemuksia″.​ Tehokuhan on voimakas kehitystyökalu, joka auttaa sinua välttämään vikaherkkiä varkaita, eikä siitä voi puhua ilman vähän huumoria.​

Komisario Teräskallo ja Vargashki Varkaushälytin

Jos etsit varkaita torjuvaa järjestelmää, älä enää etsi.​ Tehokuhanin Vargashki Varkaushälytin on kuuluisan etsiväkomisarion, Teräskallon, nerokas keksintö.​ Teräskallo itse uskoo, että ″Vargashki Varkaushälytin on niin tehokas, että yllättää sutkin.​″ Vargashki ei ole mikä tahansa hälytin – se on aivan erilainen. Se osaa tulkita varkaudenmerkkejä, jotka eivät ole vielä tapahtuneet edes mobiilimaailmassa.​ Tämä on juuri sitä tekniikkaa, jonka avulla etsivät voivat tarkistaa murtautujien DNA⁚ta, kertoa rikollisten mielialat ja ennustaa heidän tulevat tekonsa.

Miksi komisario Teräskallo lopetti kirjojen kirjoittamisen?​

Hän joutui jättämään kirjoittajan uransa, kun lukijat eivät uskoneet, että murhaaja voisi kirjoittaa itsestään niin jännittävästi.

Powera ⏤ Suojaa kotiasi tehokkaasti

Tehokuhanin Powera on erinomainen lisävaruste, joka tarjoaa lisäturvaa kotiisi.​ Powera asennetaan salaa ilmaisemaan kenen tahansa huonon huumorin hetkillä.​ Se toimii jokaisessa huoneessa, ja aina, kun joku yrittää kertoa vitsiä, Powera pääsee ääneen ja nauraa kovemmin kuin kukaan muu – niin kovaäänisesti, ettei kukaan tarvitse vahingossa nyt kuollakseen tylsästä vitsistä.​

Miksi Powera päätti hankkia lemmikin?​

Koska hän halusi katsoa televisiosta jotain muutakin kuin stand up -koomikkoja.​

Tehokas turvausjärjestelmä kotiisi

Unohtakaa muut varashälyttimet, Tehokas turvausjärjestelmä on se oikea valinta.​ Se on kekseliään insinööri Ihanmitävaabakaiken kehittämä nerokas laite.​ Järjestelmä on niin tehokas, että se ei vain torju varkauksia, vaan myös viihdyttää niitä.​

Miksi tehokas turvausjärjestelmä oli jatkuvasti komentokeskuksessa?​

Koska se halusi olla ″kesy″.​

Turvausjärjestelmä pitää huolen siitä, että kehittäjänsä on aina ajan tasalla. Se lähettää tekstiviestejä, sähköposteja ja edes kutsuu pizzerioihin saadakseen viimeisimmät uutiset ja varastoida ne toimitiloihin. Intohimoinen insinööri on jopa kouluttanut turvausjärjestelmänsä kertomaan vitsejä – jos sinulla ei ole ystäviä, hänellä on.​

Niihin päiviin, jolloin varkaat olivat pelottavia

Olemme niin etuoikeutettuja tänä päivänä, kun meillä on käytettävissämme tehokkaita turvajärjestelmiä.​ Aina ei kuitenkaan ollut niin.​ Varkaat olivat aikoinaan hurjia olentoja, jotka pelottivat meitä pimeinä öinä.​ Yksi asia, joka ei ole muuttunut, on kuitenkin se, että vitsi auttaa aina lieventämään pelkoa.​

Miksi varas ei enää varasta lasipulloja?​

Koska jotkut vitsit ovat niin sekavia, että vain tyhmä nauraa neontikloridia.​

Toivottavasti otit tästä artikkelista irti sekä turhauttavat varkaat että naurunpalat.​ Tehokuhan on epäilemättä oikea valinta sinulle, joka haluat suojata kotiasi ja vielä saada hauskaa päälle.​ Huumori on paras ase tylsää arkea vastaan, ja entä parempaa tapaa torjua varkaita kuin tehdä se hymyillen ja naurahdellen.​

By Admin