Prime Video on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja alkuperäistuotantoja. Tämä Amazonin omistama palvelu tarjoaa myös suomenkielisen käyttöliittymän ja tekstitysvaihtoehdot, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille käyttäjille.​ Tässä artikkelissa tutustumme Prime Video Suomiin ja jaamme kokemuksia jaaromastiota tästä palvelusta.​

Käyttöliittymä ja sisältö

Prime Video Suomi tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän, josta on helppo etsiä haluamaansa sisältöä. Voit selata elokuvia ja TV-sarjoja suosituksen perusteella, tai voit käyttää hakutoimintoa löytääksesi tietyn sisällön.​ Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman eri genrejä, kuten toimintaa, komediaa, draamaa ja scifiä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa.​

Prime Videon sisältö päivittyy säännöllisesti, ja se sisältää sekä vanhoja klassikoita että uusia julkaisuja.​ Palvelusta löytyy myös paljon alkuperäissarjoja, jotka eivät ole saatavilla muissa suoratoistopalveluissa; Suositut sarjat, kuten ″The Marvelous Mrs.​ Maisel″ ja ″The Boys″, ovat vain muutamia esimerkkejä Prime Videon laadukkaasta alkuperäissisällöstä.​

Laatu ja käytettävyys

Prime Video tarjoaa korkealaatuisen suoratoiston, ja sen ominaisuudet mahdollistavat sisällön katselun myös huonommalla internetyhteydellä.​ Voit valita eri resoluutioasetuksia riippuen käytössä olevasta yhteydestä, joten voit nauttia sisällöstä parhaalla mahdollisella tavalla.​

Palvelun käytettävyys on myös erinomainen, ja sen avulla voit jatkaa kesken jäänyttä sisällön katselua helposti.​ Voit luoda myös erillisiä käyttäjäprofiileja, jolloin jokainen perheenjäsen voi räätälöidä käyttökokemuksensa omien mieltymystensä mukaisesti.​ Prime Video on myös saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla ja mobiililaitteilla.

Hinta ja tilaukset

Prime Video Suomi on osa Amazon Prime -jäsenyyttä, jonka hinta on 5٫99 €/kk tai 59 €/vuosi.​ Prime-jäsenyyteen sisältyy myös muita etuja٫ kuten ilmaiset toimitukset Amazonin verkkokaupasta sekä pääsy Amazonin musiikkipalveluun.​ Voit käyttää Prime Videoa myös ilmaisella kokeilujaksolla٫ jonka kesto vaihtelee٫ mutta on yleensä noin 30 päivää.​ Palvelun käyttö onnistuu myös ilman Prime-jäsenyyttä٫ mutta silloin sisältövalikoima on hieman rajallisempi.

Yhteenveto

Prime Video Suomi on erinomainen suoratoistopalvelu niille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta sisällöstä suomen kielellä.​ Palvelun käyttöliittymä on helppokäyttöinen, sisältö on laadukasta ja palvelulla on kohtuullinen hinta.​ Amazonin alkuperäissisältö, kuten suositut sarjat ja elokuvat, tarjoavat lisäarvoa Prime Video -palvelulle.​ Kokemuksemme perusteella suosittelemme Prime Videoa suomalaisille, jotka etsivät uutta suosikkisuoratoistopalvelua.

By Admin