Jos olet seurannut uutisia viime aikoina, etkä ole asunut kiven alla, tiedät varmasti, että PlayStation 5 on ollut yksi odotetuimmista pelikonsolijulkaisuista.​ Mutta se, mikä on saanut ihmisten suut loksahtamaan auki, ei ole pelkkä upeat grafiikat tai uskomattomat pelikokemukset, vaan se, kuinka paljon tämä tulevaisuuden pelikone oikein maksaa!​

Psst, haluatko kuulla hyvän vitsin?​ Entäpä tämä⁚ ″Mikä menee pieleen, kun kysyt hintaa PS5⁚lle?​ ー Joku mainitsee numerot ’69 999′!​″

Kyllä, luit oikein.​ PS5 hinta on noussut uusiin sfääreihin. Onko tämä vain vitsi väsyneiltä peliharrastajilta vai totisinta totta?​ No, valitettavasti se on totta.​ Konsolin hinnat ovat kohonneet pilviin, ja jotkut saattavat sanoa, että ne ovat jopa menneet galaksiemme ulkopuolelle!​

Tässä pari hauskaa faktaa PS5 hinnasta⁚

1. Sydänkohtaus vai PS5?​ Valitse viisaasti!​

Kun näet PS5⁚n hinnan, saatat ajatella, että se on sydänkohtaus odottaessa.​ Minkä valitset?​ Ehkäpä voisit ostaa PS5⁚n ja toivoa, että se palauttaa sinut takaisin elämään, jos joudut sydänkohtauksen uhriksi!​ Tämä tulee olemaan ainutlaatuinen elämänkokemus, jota et voi jättää väliin.​

2. Miksi maksaa laskuja٫ kun voit ostaa PS5⁚n?​

Kun saat laskuja postilaatikkoon, voit vain nauraa niille ja sanoa⁚ ″Anteeksi, mutta nyt minulla ei ole varaa maksaa näitä laskuja, koska ostin juuri PS5⁚n. Voitteko odottaa seuraavaan palkkapäivään?​″ Laskuista voit sitten tuntea maksuhäiriömerkintäsi kutsuvan sinua nimeltä ja pyytävän suojelevia PS5-flunssatoimenpiteitä.​

3.​ Vähemmän ruokaa, enemmän PS5-peliä

Kuka tarvitsee päivittäistä ruokaa, kun voi syödä vain kerran kuussa?​ Voit käyttää kaiken säästämäsi rahan PS5-peleihin, ja sitten voit käyttää kaiken ruoasta säästyneen ajan pelaamiseen.​ Nälkä on vain tilapäistä, mutta PS5-pelit tuovat iloa pitkäksi aikaa!

Totuuden nimissä on sanottava, että PS5 on todella hieno pelikonsoli, ja sen ominaisuudet ja pelikokemukset voivat olla hintansa väärti.​ Mutta vakavasti ottaen, hinta voi olla vitsin aiheena ja antaa meille paljon naurua.​

Joten, vaikka PS5 hinta voi olla sydänkohtauksen aiheuttaja, laskujen maksamisen jättäjä tai syy vähentyneeseen ruoan määrään, se ei estä meitä haaveilemasta tästä upeasta pelikonsolista.​ Ja ehkä muutaman vuoden kuluttua hinta ei enää ole niin naurattava, kun ihmiset ovat valmiita maksamaan vieläkin enemmän uudesta ja hämmästyttävämmästä PlayStation-konsolista.

Joten vaikka PS5 hinta voi olla vitsi, voit aina nauraa kippurassa koko matkasi kauppaan ostamaan sen.​ Ja kun pääset kotiin, voit nauttia upeasta pelikokemuksesta ja unohtaa hetkeksi sen, mitä se maksoi.​

Ainakin, kunnes saat seuraavan laskun.​.​.​

By Admin