Roborock on kiinalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa älykkäitä kodin puhdistuslaitteita sekä langattomia pystyimureita edistyksellisellä teknologialla ja älykkäillä ominaisuuksilla. Yritys perustettiin vuonna 2014 Pekingissä, Kiinassa, ja sen lanseerausta tukivat suuresti Xiaomi ja Dreame-kilpailija Dreame vuonna 2018.​ Roborock keräsi noin 640 miljoonaa dollaria helmikuun 2020 IPO⁚ssa, ja yrityksen vuotuinen liikevaihto oli noin 4,5 miljardia Kiinan yuan syyskuuhun 2021 mennessä.​

Roborockin PreciSense LiDAR-järjestelmä on robottien älyllinen voima niiden poikkeuksellisessa kyvyssä löytää tehokkain tapa siivota koko kodissasi.​ Sen luomat kartat mahdollistavat joukon toimintoja, joita hallitaan Roborock-sovelluksessa.​ Aikataulutus.​ Arkielämä kodissa voi olla monimutkaista.​ Voit luoda mukautettuja siivoussuunnitelmia, jotka sopivat kotiisi.​.​;

Roborock tarjoaa valikoiman älykkäitä telakoitumisjärjestelmiä, mikä tarkoittaa sinulle vielä vähemmän tekemistä jokaisen siivouksen jälkeen.​ älykkäästä pölyn tyhjentämisestä aina mopin pesuun ja vesitankin täyttöön, vaihtoehtoja on tarjolla tarpeistasi riippuen.​ Roborockin tuotteet tarjoavat alan johtavia siivousratkaisuja siivouksesta lattioiden pesuun.

Pysy kuulolla.​ Tilaa ja saat 10 euron arvoisen kuponkikoodin sekä olet ensimmäisten joukossa kuulemassa uusimmista tarjouksista, uusista tuotteista ja paljon muusta. Esittelemme Roborock Flexi Lite ⎯ lopullisen joustavan ja kevyen ratkaisun kaikkiin siivontatarpeisiisi.​ Adaptive siivousominaisuuksilla ja automaattisella puhdistuksella se tarjoaa vaivatonta ja huoleton toimintaa.​

Vuonna 2020 Roborock lanseerasi yrityksen ensimmäisen käsi-imurin tammikuussa H6.​ Se on maailman ensimmäinen langaton pystyimuri, jossa käytetään erittäin tehokasta LiPO-akkua.​ Vastaavasti laite painaa vain 3 paunaa ja sen käyttöaika on 90 minuuttia; Roborock on listattu virallisesti Shanghain osakepörssiin STAR-markkinoille (688169) helmikuussa.​

Roborockin S8-sarjan ainutlaatuinen DuoRoller-harja ja 6000Pa HyperForce-imuteho vievät helposti piilossa olevan lian ja roskat pois lattioilta ja matoilta, kun taas tehokas VibraRise-moppijärjestelmä pyyhkii tehokkaasti lattioitasi.​

Roborock S8 Pro Ultra on älykäs laite, jossa yhdistyvät imurointi ja moppi yhdessä.​ Siinä on kehittyneitä puhdistusteknologioita, kuten DuoRoller Riser Brush, VibraRise 2.​0 Mopping System ja Reactive 3D Obstacle Avoidance.​ Siinä on myös RockDock Ultra, joka puhdistaa robotin automaattisesti käytön jälkeen ja lataa sen nopeammin.​

Roborock tarjoaa valikoiman älykkäitä ja tehokkaita puhdistuslaitteita, kuten robotti-imureita ja langattomia imureita, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja.​ Tutustu Roborock-tuotteiden etuihin, käyttäjäarvioihin ja huoltovapaisiin telakointijärjestelmiin.​

Lähde⁚ https://global.​roborock.​com/

By Admin