oja erilaisilla materiaaleilla. Täystiilitalon suunnittelussa on otettu huomioon sisä- ja ulkotilojen jatkuvuus‚ persoonallisuus‚ rentoutuminen ja erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen.​ Tiilirakenteen avulla talo on sekä energiataloudellinen että kosteusteknisesti turvallinen.​

Täystiilinen talo on rakenteeltaan hengittävä‚ mikä tarkoittaa sitä‚ että se pystyy tasapainottamaan sisä- ja ulkoilman lämpötilan vaihteluita. Talvella täystiilitalo tarjoaa lämpimän ja vedottoman sisäilman‚ kun taas kesällä se pitää sisätilat sopivan viileinä.​

Täystiilitalon ulkoseinät valmistetaan aidoista poltetuista tiilistä‚ mikä tekee niistä yksinkertaisia ja toimivia rakenteita.​ Tiiliseinä on massiivinen ja sen avulla voidaan tehokkaasti tasoittaa ulkoilman lämpötilan vaihteluja.​ Tiilirunko tarjoaa kestävän ja luotettavan ratkaisun‚ joka säilyttää arvonsa vuosikymmeniä.​

Vaikka 70-luvun täystiilitalot ovat saattaneet kokea kosteusvaurioita‚ ne ovat edelleen turvallinen osto- ja asumiskohde.​ On kuitenkin suositeltavaa teettää kuntotarkastus ennen talon ostoa‚ jotta mahdolliset vauriot voidaan tunnistaa ja korjata tarvittaessa.​ Täystiilitalon korjaaminen voi olla haastavaa‚ mutta ei mahdotonta. Ulkoseinän korjaus edellyttää usein tiiliverhouksen tai sisäpintojen osittaista purkamista.​

Tiilitalon arvo säilyy myös pitkällä aikavälillä‚ ja se antaa kiinteistölle paremman jälleenmyyntiarvon.​ Tiilitalot ovat yksilöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja‚ jotka kestävät aikaa.​ Tiilenvalmistuksen tekniikka on kehittynyt vuosien varrella‚ mutta tiilen alkuperäiset ominaisuudet ovat säilyneet.​ Tästä syystä tiili on edelleen suosittu ja luotettava rakennusmateriaali.​
Täystiilitalo on ympäristöystävällinen vaihtoehto‚ sillä se rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän koko elinkaarensa aikana.​ Tiili on turvallinen ja kestävä materiaali‚ joka ei pala eikä lahoa. Se kestää hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihteluita‚ mikä tekee siitä erinomaisen valinnan julkisivumateriaaliksi.​

Tiilitalo on tyylikäs ja pitkäikäinen ratkaisu‚ joka sopii erilaisiin rakennusprojekteihin.​ Sen ulkonäköä voidaan muuttaa esimerkiksi tiilien värivaihtoehtoja ja limitysmahdollisuuksia hyödyntämällä.​ Tiilitalon ulkonäkö säilyy kauniina vuosikymmenestä toiseen‚ ja ikääntyessäänkin se patinoituu kauniisti.
Kaiken kaikkiaan täystiilitalo on turvallinen‚ terveellinen ja kestävä valinta. Sen rakenteeltaan hengittävä tiilirunko tarjoaa energia- ja kosteusteknisesti tehokkaan ratkaisun.​ Tiilen luontaisten ominaisuuksien ansiosta tiilitalo säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä ja tarjoaa viihtyisän asumisympäristön.​

By Admin