White pyörä

Tiedätkö, miksi valkoiset pyörät ovat niin suosittuja? Ne ovat niin valkoisia, että varkaatkin nauravat ja jättävät ne rauhaan!​ Ei tarvitse pelätä, että pyörä katoaisi kuin taikaiskusta.​ Valkeat pyörät erottuvat joukosta ja saavat kaikki katseet.​

White-pyörä tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan.​ Sanotaan, että valkoinen pyörä on kuin kultaharkko kahdella pyörällä.​ Ei tule kova hinta jalkaan, kun valitsee valkoisen.​ Voit sanoa ystävillesi, että sinulla on kultainen pyörä ilman valheita ja he saavat järkytyksestä kullanväriset hampaat!​

Mutta mitä vaalea vekotin voi tarjota?​

1.​ Kevyt ja jäykkä runko

White-pyörässä on kevyt ja jäykkä alumiinirunko, joka takaa hyvän ajoasennon.​ Voitkin olla varma, että et aja kuin mummo vaan kuin mummon mummo!​

2.​ Tehokkaat jarrut

Jarrutuksen täytyy olla niin sulavaa, että se saa hymyn huulillesi. Onko sinulle tuttu tilanne, kun painat jarrua ja päävyöry vääntyy?​ Ei huolta, White-pyörällä pääset matkaan tasaisesti ja sulavasti. Jarrut ovat niin tehokkaat, että pysähdyt kuin seinään ─ jos saat polkaisut oikein ajoitettua!​

3. Hyvät säätövaihtoehdot

White-pyörän ohjaustanko ja ohjainkannatin ovat säädettäviä, joten voit mukauttaa pyörää juuri sinulle sopivaksi. Voit olla pitkä kuin jättiläinen tai lyhyt kuin haltija, tämän pyörän kanssa sinun ei tarvitse taistella mittojen kanssa ⎻ se on kuin sinulle tehty!​

Jos haluat hypätä pyörän selkään ja lähteä maastoon, White-pyörä on oikea valinta. Se on niin kevyt ja vakaasti pyörivä, että se kuin lepattava perhonen maastossa.​ Voit ajaa kuopissakin huoletonna, sillä tämä pyörä takaa sinulle säännöllisen ilma-alun!​

Hauskimmat White pyörä -jutut

  1. Miksi valkoinen pyörä on aina nopeampi kuin musta?​ Koska sillä on valkoiset pinnat, jotka vähentävät kitkaa ─ johan luistaa!​
  2. Miksi valkoiset pyörät saavat aina kutsun synttäreille?​ Koska ne ovat niin tyylikkäitä ja sulavia, että kaikki haluavat olla niiden seurassa!​
  3. Mikä on valkoisen pyörän suosikkiruoka?​ Valkosipuli!​ Valkoinen pyörä tietää, että vahva tuoksu pitää varkaat loitolla.​
  4. Mitä tapahtuu, kun valkoisella pyörällä ajaa läpi mutaisen maaston? Se muuttuu mustaksi!​ Se on pyörän tapa huvittaa itseään ja näyttää taitonsa.​
  5. Miksi valkoisella pyörällä ajamisesta tulee aina hyvä mieli?​ Koska valkoinen väri tuo mieleen puhtauden ja raikkauden, se on kuin aamupesu hymyilevän päivän aluksi.

Eli jos haluat uuden pyörän, joka erottuu ja saa kaikki osoittamaan suunnatonta ihailua, valitse valkoinen pyörä. Se tuo paitsi säihkettä elämään, myös varmuuden siitä, että pyöräsi tulee pysymään varkaiden käsistä turvassa.​ Valitse valkoinen pyörä, valitse naurun ja ilon väri!​

By Admin