Tunturi E290 on urheilullinen sähkömaastopyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista suorituskykyä ja ajonautintoa maastossa.​ Pyörä on varustettu Shimano E7000 -sähkömoottorilla, joka on kehitetty erityisesti maastopyöriin.​ Moottorin vääntömomentti on 60 Nm, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa tehokkaan avustuksen polkemiseen vaikeassakin maastossa.​

Tunturi E290 on suunniteltu erityisesti urheilulliseen ajoon ja se soveltuu erinomaisesti poluille ja metsälenkeille. Pyörässä on jäykkäperärakenne, mikä takaa hyvän ajovakauden ja tehokkaan voimansiirron.​ Tunturi E290⁚ssä on myös voimakas Shimanon E7000 -sähkömoottori, joka tarjoaa potkua ylämäkiin ja vaikeisiin maasto-olosuhteisiin.​

Tunturi E290 -sähkömaastopyörä on saanut positiivisia arvosteluja käyttäjiltä.​ Pyörää kehutaan sen suorituskyvystä, ajomukavuudesta ja laadukkaasta rakenteesta.​ Käyttäjät ovat myös iloinneet pyörän tehokkaasta sähköavustuksesta, joka helpottaa ajamista myös vaikeissa maasto-olosuhteissa.​ Pyörän akun kesto on myös kohtuullisen hyvä, mikä mahdollistaa pidempiä ajolenkkejä ilman huolta akun loppumisesta.​

Tunturi E290 on myös varustettu laadukkailla komponenteilla, kuten hydraulisilla levyjarruilla ja laadukkaalla vaihteistolla.​ Pyörä tarjoaa siis luotettavuutta ja ajoturvallisuutta vaativissakin olosuhteissa.​

Tunturi E290 on suositeltava valinta niille, jotka haluavat nauttia urheilullisesta maastopyöräilystä sähköavustuksen avulla.​ Se tarjoaa tehokkaan ja laadukkaan ajokokemuksen, jota arvostavat niin harrastajat kuin ammattilaisetkin.​ E290⁚n kokemuksia voit lukea käyttäjien arvosteluista, joita on saatavilla eri verkkokaupoista ja pyöräliikkeistä.​

Yhteenvetona voidaan todeta, että Tunturi E290 on erinomainen valinta kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia urheilullisesta ajokokemuksesta ja hyötyä sähköavustuksen tarjoamasta helpotuksesta. Pyörän kehittynyt teknologia ja laadukkaat komponentit takaavat hyvän ajomukavuuden ja varmuuden vaativimmissakin olosuhteissa.​ Tutustu Tunturi E290 -sähkömaastopyörään ja nauti unohtumattomista maastopyöräilykokemuksista!​

By Admin