YouTube Premium Lite on uusi vaihtoehto perinteiselle YouTube Premium -tilaukselle.​ Tämä julkaisu keskittyy tarkastelemaan YouTube Premium Liten hintaa ja sen tarjoamia ominaisuuksia.​

1.​ Hinta

YouTube Premium Lite tarjoaa käyttäjilleen edullisemman vaihtoehdon YouTube Premium -tilaukselle.​ Tämä uusi tilausvaihtoehto maksaa xx euroa kuukaudessa.​ Tämän hinnan avulla käyttäjät voivat nauttia mainoksettomasta sisällöstä ja taustatoistosta ilman lisäominaisuuksia, jotka tavallisesti sisältyvät täyteen YouTube Premium -tilaukseen.​

2.​ Ominaisuudet

YouTube Premium Lite sisältää kaksi keskeistä ominaisuutta⁚

  1. Mainokseton sisältö⁚ YouTube Premium Lite -tilaajat voivat nauttia mainoksettoman sisällön katselusta. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa videoita keskeytyksettä ja nauttia häiriöttömästä katselukokemuksesta.​
  2. Taustatoisto⁚ Toisin kuin perinteinen YouTube-tile, YouTube Premium Lite -tilaajat voivat jatkaa videoiden kuuntelua taustalla. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella musiikkia tai muita videoita YouTube-sovelluksessa samalla kun käytät muita sovelluksia tai lukitset puhelimen näytön.​

3.​ Eroavaisuudet YouTube Premium -tilaukseen verrattuna

YouTube Premium Lite -tilauksen tarkoituksena on tarjota edullisempi vaihtoehto käyttäjille, joille täysi YouTube Premium -tilaus ei välttämättä ole tarpeen.​ Tässä ovat muutamat erot näiden kahden tilauksen välillä⁚

  • YouTube Premium Lite ei sisällä muita ominaisuuksia, kuten offline-tilaa, alkuperäistä sisältöä tai YouTuben musiikkia.​
  • YouTube Premium Lite -tilauksessa ei myöskään sisälly ilmaisia YouTube Music -tilauksia.
  • YouTube Premium Lite -tilauksen avulla käyttäjät voivat nauttia mainoksettomasta sisällöstä ja taustatoistosta, mutta he menettävät muita etuja, joita täysi YouTube Premium tarjoaa.​

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään YouTube Premium Liten hintaa ja sen tarjoamia ominaisuuksia. Jos olet kiinnostunut hankkimaan tämän tilauksen, voit vierailla YouTube Premiumin virallisella verkkosivustolla ja valita Lite-tilauksen vaihtoehdon.​

By Admin