Schuberth SRC on suosittu kommunikointijärjestelmä, joka on suunniteltu Schuberth-kypäriin.​ Tämä innovatiivinen tekniikka mahdollistaa turvallisen ja helpon yhteydenpidon kypärän sisällä.​ Tässä artikkelissa opetetaan, kuinka Schuberth SRC asennetaan oikein kypäriin.​

Vaihe 1⁚ Valmistelu

Ennen kuin aloitat SRC⁚n asentamisen, varmista, että sinulla on oikea työkalu ja että sinulla on tilaa työskennellä.​ Tarvitset ruuvimeisselin ja pienen ristipääruuvin, jotta voit irrottaa osia kypärästä ja asentaa SRC⁚n.

Vaihe 2⁚ Poista kypärän takaosa

Ennen kuin voit asentaa SRC⁚n, sinun on poistettava kypärän takaosa.​ Käytä ruuvimeisseliä irrottaaksesi ruuvit, joilla takaosa on kiinnitetty kypärään.​ Käytä varovaisuutta, jotta et vahingoita kypärää tai sen osia.​

Vaihe 3⁚ Asenna SRC

Kun kypärän takaosa on irrotettu, asenna SRC kypärään.​ Löydät SRC⁚n valmiiksi kiinnitettyinä tietyissä Schuberth-kypärien malleissa, mutta jos sinulla ei ole valmiiksi asennettua SRC⁚tä, sinun tulee seurata valmistajan mukana tulevia ohjeita sen asentamiseksi oikein.​

Vaihe 4⁚ Kiinnitä kaapelit

Kun SRC on asennettu kypärään, kiinnitä kaapelit oikeisiin paikkoihin. Varo vahingoittamasta kaapeleita tai niiden liittimiä. Tarkasta, että kaapelit ovat asennettu tukevasti ja oikein kiinni.​

Vaihe 5⁚ Testaa ja säädä

Kun kaapelit on asennettu, testaa SRC⁚n toimivuus.​ Varmista, että äänenvoimakkuus ja muut asetukset ovat sopivat. Tarvittaessa säädä niitä haluamallasi tavalla.

Vaihe 6⁚ Aseta kypärän takaosa takaisin paikalleen

Kun olet varmistanut, että SRC toimii kunnolla, aseta kypärän takaosa takaisin paikalleen ja ruuvaa se kiinni.​ Varmista, että ruuvit ovat tiukasti kiinni, mutta älä kiristä niitä liikaa, jotta kypärää ei vahingoiteta.

Vaihe 7⁚ Testaa SRC uudelleen

Kun kypärä on valmis, testaa SRC uudelleen varmistaaksesi, että se toimii edelleen kuten pitääkin. Kuuntele äänenvoimakkuutta ja yhteydenlaatua.​

Nyt olet valmis nauttimaan Schuberth SRC⁚n tuomista eduista.​ Nyt voit viestiä muiden kypäräilijöiden kanssa helposti ja turvallisesti.​ Muista, että Schuberth SRC on suunniteltu erityisesti Schuberth-kypäriin, joten varmista, että se sopii omaan kypärääsi ennen sen hankkimista.​

By Admin