Oomi s-bonus on S-ryhmän asiakasomistajille tarjoama etuohjelma, joka mahdollistaa bonusten kertymisen ostoista S-ryhmän ja sen kumppaneiden toimipaikoissa.​ S-bonus on käytännössä oikeaa rahaa, joka maksetaan asiakasomistajien pankkitileille joka kuun 10.​ päivä.​

Asiakasomistajaksi liittyminen on helppoa.​ S-Etukortti tulee hankkia, ja samalla kannattaa tilata myös rinnakkaiskortti jokaiselle talouden jäsenelle.​ Näin varmistetaan, että bonusta kertyy jokaisen perheenjäsenen ostoksista. S-Etukortilla saa Bonusta kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ja myös kumppaneiden liikkeissä.​ Bonusta kertyy jopa 5 % ostoista.​

Oomi on myös osa S-ryhmän Bonusta -ohjelmaa.​ Oomi Energia on uusi sähkönmyyntiyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimuksia.​ Oomi Energia toimii valtakunnallisesti, mutta säilyttää vahvan paikallisosaamisen.​ Asiakkaat voivat hankkia sähkösopimuksia Oomi Energialta ja samalla kerryttää Bonusta sähköstä.​

Oomi tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, kuten Oomi Kiinteä -määräaikaisen sähkösopimuksen.​ Tämä sopimus tarjoaa varman sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi. Kiinteähintainen sopimus takaa, että sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.​ Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen hinnoittelu on selkeä, jolloin asiakas tietää etukäteen, paljonko sähkö maksaa.​

Oomi tarjoaa myös joustavia sähkösopimuksia, kuten Oomi Jousto -sähkösopimuksen.​ Tämän sopimuksen avulla asiakas voi hyödyntää edullisia pörssisähkön hintoja ja samalla nauttia kiinteähintaisen sopimuksen vakauden.​ Oomi Jousto -sähkösopimus muodostuu kuukausittaisesta perusmaksusta, sähköenergian kiinteästä hinnasta ja kulutusvaikutuksesta.

Oomi tarjoaa myös kätevän Online-palvelun, josta asiakkaat voivat seurata kotinsa sähkönkulutusta ja tarkastella sähkölaskujaan.​ Online-palvelusta löytyvät myös muut sähkönmyyntiin liittyvät tiedot, kuten sähkösopimusten ehdot.​ Palvelu on helppokäyttöinen ja mahdollistaa asiakkaille muita käteviä toimintoja.​

Oomi on sähkönmyyntiyhtiönä sitoutunut tarjoamaan kilpailukykyisiä sähkösopimuksia ja samalla kerryttämään Bonusta asiakkailleen.​ Oomi s-bonus onkin houkutteleva etu S-ryhmän asiakasomistajille, jotka haluavat hyödyntää sähkönmyynnin kilpailuttamisen edut sekä saada rahanarvoista etua ostoksistaan.​

By Admin