Wippies on suomalainen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa sähköposteja helposti ja turvallisesti.​ Wippies Webmail on palvelun verkkopohjainen versio, joka mahdollistaa sähköpostien lukemisen ja hallinnoinnin suoraan selaimen kautta. Kirjautuminen Wippies Webmailiin on yksinkertaista, ja tässä artikkelissa käymme läpi vaiheet kirjautumisen suorittamiseksi.

1.​ Avaa selain ja siirry Wippies Webmailin sivustolle

Ensimmäinen vaihe on avata internet-selain omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.​ Kirjoita osoitekenttään ″www.​wippies.​fi” ja paina Enter-näppäintä.​ Tämä vie sinut Wippiesin viralliselle verkkosivustolle.​

2.​ Valitse ″Kirjaudu″

Wippies Webmailin kotisivulla näet yläreunassa navigointipalkin.​ Etsi tästä palkista kohta, jota kutsutaan ″Kirjaudu″.​ Klikkaa tätä kohtaa, jolloin sinut ohjataan kirjautumissivulle.​

3.​ Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Kirjautumissivulla näet kaksi tyhjää kenttää.​ Ensimmäisessä kentässä sinun tulee syöttää Wippies Webmailin käyttäjätunnuksesi ja toisessa kentässä salasanasi. Tarkista vielä ennen kirjautumista, että syöttämäsi tiedot ovat oikein, jotta voit kirjautua onnistuneesti.​

4.​ Kirjaudu sisään

Kun olet syöttänyt käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, tarkista vielä kerran, että tiedot ovat oikein. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään Wippies Webmailiin painamalla ″Kirjaudu″ -painiketta.​

5.​ Selaa ja hallinnoi sähköposteja

Kun olet onnistuneesti kirjautunut sisään Wippies Webmailiin, näet sähköpostilaatikkosi näytön keskellä.​ Täältä voit selata, lukea, kirjoittaa ja lähettää sähköposteja.​ Hallinnoi sähköposteja eri kansioissa, kuten Saapuneet, Lähetetyt ja Roskaposti. Voit myös luoda uusia kansioita tarpeen mukaan järjestääksesi sähköpostiasi tehokkaasti.​

Nyt olet valmis aloittamaan käytön Wippies Webmailin avulla!​ Muista aina kirjautua ulos käytön päätyttyä, mikäli käytät julkista tietokonetta tai jaat laitetta muiden kanssa turvallisuutesi vuoksi.​

Wippies Webmail tarjoaa käyttäjilleen helpon ja turvallisen tavan hallita sähköpostejaan verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta; Kirjautuminen onnistuu muutamalla yksinkertaisella vaiheella, ja voit aloittaa sähköpostien lähettämisen ja vastaanottamisen missä ja milloin tahansa;

By Admin