Windows 7 tehdasasetusten palautus ilman levyä

Windows 7 on yksi suosituimmista käyttöjärjestelmistä٫ mutta ajan myötä voi tulla tilanteita٫ jolloin haluat palauttaa järjestelmän takaisin tehdasasetuksiin. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi٫ jos sinulla on ongelmia tietokoneesi suorituskyvyn tai vakauden kanssa tai jos haluat myydä tietokoneen ja haluat varmistaa٫ että kaikki tietosi on poistettu.

Perinteinen tapa palauttaa Windows 7 tehdasasetuksiin on käyttää palautuslevyä٫ mutta entistä useammat tietokoneet eivät enää sisällä fyysistä palautusmediatyyppiä.​ Ei kuitenkaan ole syytä huoleen٫ koska voit edelleen palauttaa Windows 7 -tehdasasetukset ilman levyä.

Alla on ohjeet, miten voit tehdä tämän⁚

1.​ Avaa Käynnistä-valikko ja kirjoita ″Ohjauspaneeli″.​ Klikkaa Ohjauspaneeli-hakutulosta, ja Ohjauspaneeli avautuu.​

2.​ Napsauta Järjestelmä ja suojaus-kohdassa Järjestelmän palautus-painiketta.​ Tämä avaa Järjestelmän palautusikkunan.

3.​ Järjestelmän palautusikkunassa valitse ″Suorita järjestelmän palautus″ ja klikkaa Seuraava.

4.​ Sinulle annetaan vaihtoehto valita palautuspiste.​ Valitse haluamasi palautuspiste, jossa järjestelmä vielä toimi hyvin.​ Klikkaa Seuraava.​

5.​ Vahvista palautus valitsemalla palautuspiste ja klikkaamalla Seuraava.​

6.​ Järjestelmä kysyy vielä vahvistusta.​ Varmista٫ että olet tallentanut kaikki haluamasi tiedot٫ koska palautus poistaa kaikki käyttäjätiedot ja asetukset. Klikkaa valitaksesi Palauta.​

7.​ Järjestelmä alkaa nyt palauttaa Windows 7 -tehdasasetuksiin.​ Tämä voi kestää jonkin aikaa, joten odota kärsivällisesti, kunnes prosessi on valmis.​


Kun palautus on valmis, tietokone käynnistyy uudelleen ja sinut ohjataan Windowsin asennusprosessiin, kuten tehdä ensimmäistä kertaa. Sinun täytyy määrittää aika- ja kieliasetukset sekä luoda uusi käyttäjätunnus.​

On tärkeää huomata, että palauttaminen tehdasasetuksiin poistaa kaikki tietosi ja asetukset, joten varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedostot ennen palautuksen suorittamista.​

Jos et löydä Järjestelmän palautus-vaihtoehtoa tai haluat palauttaa järjestelmän ilman levyä, voit myös kokeilla muita menetelmiä, kuten palautusta käynnistysvalikosta tai käyttää palautusosioita, jotka voivat olla esiasennettu tietokoneeseesi.​

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat sinua palauttamaan Windows 7 -tehdasasetukset ilman levyä.​ Muista kuitenkin, että tämä on peruuttamaton prosessi, joten varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedostot ennen kuin jatkat.​

By Admin