Oura sormus hinta

Oura-sormus on älykäs unen ja hyvinvoinnin seurantasormus‚ joka tarjoaa monipuolista tietoa unesta‚ palautumisesta ja fyysisestä aktiivisuudesta.​ Sormus on suunniteltu tavoitteena parantaa käyttäjän elämänlaatua ja auttaa ylläpitämään hyvinvointia.​

Oura-sormusmallistossa on useita eri malleja ja värivaihtoehtoja‚ joiden hinnat vaihtelevat. Esimerkiksi Oura Gen3 Horizon -mallin hinta alkaa 367 eurosta. Sormus on saatavana ruusukullan ohella myös hopeisena‚ kiiltävänä mustana‚ mattamustana ja kultaisena.​

Sormuksen hintaan sisältyy myös Oura-palvelutilaus‚ joka mahdollistaa sormuksen datan tarkastelun ja hyödyntämisen sovelluksessa.​ Oura-sormus tarjoaa 24/7 terveysseurantaa ja yksilöllistä opastusta hyvinvoinnin optimoimiseksi.​

Myös aiemmat Oura-sormusmallit‚ kuten Oura Ring Gen3‚ ovat saatavilla eri hinnoilla.​ Esimerkiksi Oura Ring Gen3 -mallin hinta on ollut 314 euroa.​

On tärkeää huomata‚ että hintoihin voi vaikuttaa myös mahdolliset toimituskulut ja tuontitullit‚ mikäli tilaus suuntautuu Kanadaan‚ EU⁚hun tai Yhdysvaltoihin. Muihin maihin tilattaessa saatetaan veloittaa ylimääräisiä tulleja tai tuontimaksuja.​

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Oura-sormuksen‚ suosittelemme tutustumaan viralliseen Ouran verkkokauppaan lisätietojen saamiseksi. Sieltä löydät tarkempaa tietoa eri sormusmalleista‚ niiden hinnoista ja mahdollisista lisämaksuista.​

Ennen ostopäätöksen tekemistä voit myös lukea asiakaskokemuksia ja arvosteluja sormuksen käytöstä ja toiminnasta.​ Mikäli unen ja hyvinvoinnin seuranta kiinnostaa sinua‚ Oura-sormus voi olla hyvä valinta.​

By Admin