On joskus tarpeen palauttaa iPhonen tehdasasetukset, esimerkiksi silloin kun puhelin ei toimi oikein, tai kun haluaa myydä sen eteenpäin.​ Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tallennetut tiedot ja asetukset puhelimesta, joten on tärkeää varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen palautuksen tekemistä.​ Seuraavassa kerromme, miten tehdasasetukset palautetaan iPhonessa.​

Varmuuskopioi tiedot

Ennen tehdasasetusten palauttamista, on tärkeää varmuuskopioida iPhonen tiedot.​ Voit tehdä tämän iCloudin avulla tai iTunesin avulla tietokoneeseen. Varmuuskopiointiin tarvitset toimivan internet-yhteyden ja riittävästi tallennustilaa iCloud-tililläsi tai tietokoneellasi.​

Tehdasasetusten palauttaminen

Ennen tehdasasetusten palauttamista, varmista että iPhonen akku on riittävästi ladattu ja että sinulla on käytössäsi toimiva Wi-Fi-yhteys tai mobiilidata.

 1. Mene iPhonen Asetukset-valikkoon.​
 2. Valitse Yleiset.​
 3. Siirry kohtaan Nollaa.​
 4. Valitse Poista kaikki sisältö ja asetukset.​
 5. Vahvista valinta antamalla käyttäjätunnus ja salasana.​
 6. Iphone alkaa palauttaa tehdasasetuksia.​ Tämä voi kestää useita minuutteja.​

Asetusten palauttaminen iTunesin avulla

Jos et saa iPhonea palautettua tehdasasetuksiin edellä mainitulla tavalla, voit käyttää iTunesia tehdasasetusten palauttamiseen tietokoneen avulla.​ Tässä tapauksessa varmista, että sinulla on uusin iTunes-versio ja että sinulla on USB-kaapeli, jolla voit yhdistää iPhonen tietokoneeseen.​

 1. Avaa iTunes tietokoneellasi ja varmista, että iPhone on kytketty siihen.​
 2. Valitse iPhone iTunesin ikkunassa.​
 3. Klikkaa Palauta iPhone.​
 4. Varmista toiminta valitsemalla Palauta ja Päivitä.​
 5. Odota, kunnes iTunes palauttaa iPhonen tehdasasetukset.

On tärkeää huomata, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tallennetut tiedot, kuten valokuvat, viestit, sovellukset ja asetukset. Siksi on tärkeää varmuuskopioida tiedot ennen palautuksen tekemistä, jotta ne voidaan palauttaa myöhemmin.​

Jos sinulla on ongelmia tehdasasetusten palauttamisessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä Apple-tukeen lisäohjeiden saamiseksi.​

By Admin