Tervetuloa maailmaan‚ jossa jokainen sormenjälki näytöllä tuntuu kuin pieni anteeksipyyntö siitä‚ että olet syönyt perunalastut.​ Kyllä‚ kyseisessä maailmassa‚ tarvitset näytön suojakalvon.​ Mutta älä huoli‚ autan sinua navigoimaan tällä hauskalla matkalla‚ jossa osoitan sinulle‚ kuinka asennat näytön suojakalvon ja samalla naurat ääneen.​

Askartelijan ohjeet näytön suojakalvon asentamiseen

  1. Valmista kärsivällisyyttä ja ripaus huumoria⁚ Asennustyössä tarvitaan hyvää huumorintajua‚ sillä tämä voi osoittautua melkoiseksi taisteluksi.​

 

  1. Valitse sopiva suojakalvo⁚ On aika tehdä tärkein päätöksesi ౼ millainen suojakalvo haluat?​ On olemassa niitä‚ jotka lupaavat suojata näytön naarmuilta ja sormenjäljiltä‚ jopa ne‚ jotka lupaavat auttaa sinua löytämään kadotetut tavaroita.​ Toivon mukaan se ei kuitenkaan keksi sinulle uutta vitsiä joka aamu.

 

  1. Pese kädet⁚ Kädet on syytä pestä‚ jotta suojakalvo ei saa sormenjälkiä.​.​.​ odota hetki‚ emmekö asenna suojakalvoa juuri siksi?​ No‚ pestään kädet silti‚ että voimme esittää tämän totuudenmukaisen ja hyödyllisen askeleen.​

 

  1. Valmistaudu taistelemaan ilmakuplia⁚ Tämä on vaihe‚ jossa sinun tarvitsee olla kuin taistelija ౼ kestävä‚ vahva ja valmis nauramaan ääneen‚ kun ilmakuplat tanssivat näytöllä kuin yritetään saada paikkaasi joku tumpelo tanssibileissä.​

 

  1. Tee velhoja taikinasta⁚ Asenna suojakalvo varovasti‚ välttäen kaikkia ärsyttäviä likaa‚ pölyä ja elektromagneettisia häiriöitä ౼ helppo homma‚ eikö?​ Voit myös kokeilla käyttää taianomaisia eleitä helpottaaksesi asennusta.​ Heitäpä ilmaan taikasauvasi ja toivo parasta.​

 

  1. Lopullisen testin aika⁚ Kun suojakalvo on vihdoin paikoillaan‚ on aika tehdä lopullinen testi. Urban legenda kertoo tarinan miehestä‚ joka onnistui soittamaan rumpuja näytöllään.​ Olisiko tämä sinun kohtalosi?​ Musikaalinen lahjakkuus‚ joka tekee taidetta näytön päällä?​ Aika näyttää.​

 

Tämä oli matka täynnä naurua‚ hikeä ja itkuakin.​ Todella hauska yhdistelmä‚ eikö? Nyt olet virallisesti suojannut näytön suojakalvolla.​ Sinulla on mahdollisuus pitää näyttösi kirkkaana ja jäljettömänä ainakin jonkin aikaa.​ Ja kun se sitten repeää‚ ja se repeää varmasti‚ voit hyödyntää sitä ja kertoa seuraavan vitsin nimeltä ″Näytön suojakalvo ja sen petollinen maailma″.​ Varsinkin jos vitsi päättyy kissaan‚ joka yrittää peittää sormenjäljet tassuillaan.​

Joten muista‚ ei ole mitään syytä ottaa näytön suojakalvoa liian vakavasti.​ Loppujen lopuksi se voi olla melko hauska kokemus‚ joka saa hymyn huulillesi ja suojaa näyttöä samalla. Näytön suojakalvon asentaminen on taito‚ jonka jopa paras koomikko voi oppia, naurun lisäksi saat myös puhtaan näytön. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.​

By Admin