Burrel S12 HD SMS Pro on ensiluokkainen valvontakamera, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet.​ Tämä kamera on suunniteltu erityisesti vaativaan valvontakäyttöön, kuten kiinteistöjen, yritysten ja teollisuusalueiden valvontaan.

HD Laadukas Videokuva

Burrel S12 HD SMS Pro tarjoaa terävää ja korkealaatuista videokuvaa.​ Kameran tarkkuus on HD tasoa٫ mikä tarkoittaa٫ että saat erittäin yksityiskohtaista ja selkeää kuvaa. Lisäksi kamerassa on laajakulmaobjektiivi٫ joka takaa laajan kentänäkymän ja mahdollistaa suuren alueen valvonnan ilman sokeita pisteitä.​

Lisäturvaa SMS-ilmoituksilla

Burrel S12 HD SMS Pro eroaa monista muista valvontakameroista tarjoamalla SMS-ilmoitustoiminnon. Tämä tarkoittaa sitä, että saat välittömän ilmoituksen matkapuhelimeesi, kun kamera havaitsee liikettä.​ Voit asettaa kameran lähettämään ilmoituksia useisiin puhelinnumeroihin, jolloin voit reagoida nopeasti mahdollisiin ongelmatilanteisiin.​

Kätevä Etäyhteys ja Tallennus

Burrel S12 HD SMS Pro tarjoaa myös kätevän etäyhteyden ja tallennusominaisuudet. Voit seurata kameran livekuvaa reaaliaikaisesti mistä tahansa Internet-yhteydellä varustetusta laitteesta.​ Lisäksi kamera tukee tallennusta SD-kortille, joka mahdollistaa videoiden tallentamisen ja myöhemmän katselun.​ Voit myös asettaa kameran tallentamaan ainoastaan silloin, kun liikettä havaitaan, mikä säästää tallennustilaa ja helpottaa jälkikäsittelyä.​

Tiukkaa Tietoturvaa

Burrel S12 HD SMS Pro on suunniteltu huomioimaan myös tietoturvan tarpeet.​ Kamera tukee salattua langatonta yhteyttä٫ mikä suojaa videon siirtoa luvattomilta käyttäjiltä. Lisäksi kameran hallintapaneeli on suojattu vahvalla salasanalla٫ joten vain valtuutetut käyttäjät pääsevät hallitsemaan kameraa ja sen asetuksia.

Helppo Asentaa ja Käyttää

Burrel S12 HD SMS Pro on suunniteltu helppokäyttöiseksi.​ Kameran asentaminen on vaivatonta ja nopeaa, ja sen jälkeen voit hallita kameraa selkeällä käyttöliittymällä. Voit säätää asetuksia ja tarkastella tallennettuja videoita helposti puhelimestasi tai tietokoneeltasi.

Burrel S12 HD SMS Pro on ehdoton valinta, kun tarvitset korkealaatuista ja luotettavaa valvontakameraa.​ Se tarjoaa erinomaisen videokuvan, lisäturvaa SMS-ilmoituksilla, kätevän etäyhteyden ja tallennusominaisuudet, tiukan tietoturvan sekä helppokäyttöisyyden. Olipa tarpeesi sitten kotona, toimistossa tai teollisuusalalla, Burrel S12 HD SMS Pro vastaa vaativiinkin tarpeisiin.

By Admin