Olet hankkinut Burrel-merkkisen riistakameran, mutta olet havainnut, että se ei lähetä kuvia tai videoita odotetusti.​ Tämä voi aiheuttaa pettymystä ja turhautumista, mutta onneksi on muutamia mahdollisia syitä tähän ongelmaan.

Puutteelliset asetukset

Ensimmäinen asia, jonka tulisi tarkistaa, ovat kameran asetukset. Varmista, että lähetysasetukset on määritetty oikein.​ Tarkista, että SIM-kortti on asennettu oikein ja että sillä on tarpeeksi saldoa tai dataa lähettämään kuvia.​ Varmista myös, että kameran käyttöohjeet on luettu ja ymmärretty oikein.​

Verkkoyhteyden ongelmat

On myös mahdollista, että kameran verkkoyhteys on ongelmallinen.​ Varmista, että kamerassa on hyvä signaali ja että se on riittävän lähellä tukiasemaa. Tarkista myös, että kamera on oikein konfiguroitu yhdistämään verkkoon.​ Jos käytät ulkoista antennia, tarkista sen kunto ja suuntaus.​

Reitittimen tai operaattorin rajoitukset

Joissakin tapauksissa reitittimen tai operaattorin asetukset voivat estää kameran lähettämästä kuvia tai videoita.​ Tarkista, että reititin ei estä lähtevää liikennettä tai estä kyseistä kameraa.​ Lisäksi ota yhteyttä operaattoriin ja varmista, ettei SIM-korttisi ole estetty tai että se on aktivoitu oikein.​

Kuvan tai videon koko

Riistakamerat lähettävät yleensä kuvia tai videoita pienemmässä koossa verrattuna normaaliin valokuvaukseen.​ Tämä tehdään tiedonsiirron tehostamiseksi.​ Varmista, että kamera on määritetty lähettämään kuvat tai videot sopivassa koossa. Liian suuret tiedostokoot voivat aiheuttaa lähetyksen epäonnistumisen.​

Yhteenveto

Burrel riistakamera ei lähetä kuvia tai videoita odotetusti, mutta onneksi on olemassa useita ratkaisuja tähän ongelmaan.​ Tarkista kameran asetukset, varmista hyvä verkkoyhteys, tarkista reitittimen tai operaattorin asetukset sekä varmista, että kameran lähettämät tiedostokoot ovat sopivia. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Burrel-asiakaspalveluun lisätuen saamiseksi.​

By Admin