Apple jatkaa innovaatiotaan uusien AirPods-kuulokkeiden kolmannessa sukupolvessa. AirPods 3rd gen tarjoaa entistä paremman äänenlaadun‚ pidemmän akunkeston ja uudet kätevät ominaisuudet‚ jotka tekevät kuuntelukokemuksesta entistäkin nautinnollisemman.

Äänenlaatu‚ joka vie sinut uudelle tasolle

AirPods 3rd gen -kuulokkeiden edistyksellinen ääniteknologia tarjoaa selkeän ja elävän äänenlaadun. Voit nauttia musiikista‚ podcasteista ja puheluista entistä paremmin.​ Uudet akustiset elementit tarjoavat laajemman taajuusvasteen ja vahvemman basson‚ jotta kuulet jokaisen yksityiskohdan musiikissa.​

Pidempi akunkesto‚ jotta voit kuunnella enemmän

AirPods 3rd gen tarjoaa pidemmän akunkeston verrattuna aiempiin malleihin.​ Voit nyt kuunnella musiikkia tai katsoa elokuvia pidempään ennen kuin tarvitset latausta.​ Latauskotelon avulla voit ladata kuulokkeita useita kertoja‚ joten voit pitää ne käyttövalmiina aina kun tarvitset niitä.​

Uudet kätevät ominaisuudet

AirPods 3rd gen sisältää useita uusia käteviä ominaisuuksia‚ jotka tekevät päivittäisestä käytöstä sujuvaa.​ Langaton latauskotelo mahdollistaa nopean ja helpon latauksen.​ Tämän lisäksi älykäs kaiunestojärjestelmä takaa selkeämmän puheluiden äänenlaadun ja suodattaa taustaäänet pois.​

Uusi älykäs Siri-toiminto tekee käytöstä entistäkin kätevämpää. Voit ohjata kuulokkeita puheohjauksen avulla ja hoitaa tehtäviä‚ kuten musiikin vaihto ja puheluiden vastaanottaminen‚ ilman että sinun tarvitsee ottaa puhelinta esiin.​

Tyylikäs muotoilu

AirPods 3rd gen on suunniteltu tyylikkäästi ja mukavasti.​ Ne istuvat täydellisesti korviin ja pysyvät paikallaan aktiivisessa liikkeessä.​ AirPods 3rd gen -kuulokkeet ovat kevyet ja huomaamattomat‚ joten voit käyttää niitä missä tahansa tilanteessa.

Oli kyse sitten musiikin kuuntelusta‚ puheluista tai äänikirjojen lukemisesta‚ AirPods 3rd gen tarjoaa sinulle täydellisen kuuntelukokemuksen. Älä jää paitsi musiikin ilosta‚ vaan tartu uuden sukupolven kuulokkeisiin ja nauti äänenlaadusta‚ joka vie sinut uudelle tasolle.​

By Admin