Fonecta.​fi tili

Fonecta.​fi tili on käyttäjille mahdollisuus hyödyntää Fonecta-yhtiön kattavia palveluita‚ kuten Fonecta.​fi‚ Finder ja Fonecta Caller -mobiilisovellus sekä yrityskäyttäjille suunnattu tili.​

Fonecta.​fi on suomalainen yritys‚ joka tarjoaa monipuolisia hakupalveluita ja digitaalisia markkinointiratkaisuja.​ Fonecta.​fi⁚n avulla käyttäjät voivat etsiä henkilöiden yhteystietoja‚ puhelinnumeroita‚ yritystietoja‚ karttoja ja reittejä nopeasti ja helposti.​ Finder-palvelua hyödynnetään puolestaan‚ kun halutaan etsiä yrityksien ja päättäjien tietoja.​

Fonecta Caller on mobiilisovellus‚ joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden hakea suomalaisten henkilöiden yhteystietoja ja paikallisia palveluita. Sovellus auttaa myös tunnistamaan saapuvat puhelut.​

Fonecta-tilin avulla käyttäjät voivat käyttää kaikkia näitä palveluita yhden tilin kautta.​ Kirjautumalla Fonecta-tilille voi hyödyntää Fonecta.​fi⁚n‚ Finder-palvelun ja Fonecta Callerin tarjoamia ominaisuuksia.​ Tili mahdollistaa myös ostettujen palveluiden käytön‚ tilausten ja laskutustietojen hallinnoinnin sekä raporttien tarkastelun.​ Fonecta-tili toimii sekä verkkosivustossa että mobiilisovelluksessa.

Fonecta.​fi⁚n ja Fonecta Callerin yhdistäminen yhdeksi palveluksi syntyi tavoitteesta selkeyttää Fonectan hakupalveluita.​ Fonecta Caller tarjoaa palvelua suomalaisten yhteystietojen ja paikallisten palveluiden etsimisessä‚ kun taas Fonecta.​fi tarjoaa laaja-alaisemman hakutoiminnon suomalaisten yritysten ja henkilöiden tietojen löytämiseksi.

Fonecta tarjoaa myös palveluita yrityksille‚ kuten markkinoinnin ratkaisuja‚ hakupalveluita‚ karttoja ja muita digitaalisia markkinointityökaluja.​ Fonecta haluaa olla suomalaisyritysten digitaalinen kasvukumppani ja auttaa asiakkaitaan kasvamaan digimarkkinoinnin keinoin.​

Fonecta.​fi tili mahdollistaa kaikkien näiden palveluiden käytön yhden tilin avulla.​ Tiliin voi kirjautua Fonecta.fi⁚n verkkosivuilla tai Fonecta Callerin mobiilisovelluksessa.​ Tili on maksuton ja sen avulla pääsee hyödyntämään Fonectan monipuolisia palveluita helposti ja nopeasti.​

By Admin