Tämä on sinulle, joka haluat lisätä lisänäytön tietokoneellesi, mutta et halua kantaa mukanasi koko televisiota.​ Kyllä, puhun kannettavista näytöistä!​ Näitä näyttöjä ei suunniteltu vain sitä varten, että voit työskennellä tehokkaammin, vaan myös saada päivän annos naurua.​ Joten laita turvavyö kiinni, tule mukaan matkalle kannettavien näyttöjen maailmaan ja valmistaudu repimään naurusta paidan hihansaumat!

Kun päätät lisätä kannettavan näytön elämääsi, aivan kuin sait uuden lemmikin, sinun täytyy valita se huolella.​ Muista, että suurempi ei aina ole parempi ー ellei kyse ole suklaakakusta, tietysti!​ Kasvotusten kannettavan näytön kanssa voit kuitenkin kohdata muutamia ongelmia.

Mitä kalleimmalla lisänäytöllä on tapana sanoa halvimmalle näytölle?​

″Miksi kaikilla pitää aina olla sinut?​ Koska olen DisplayPort.″

Pienellä huumorilla kannettaviin näyttöihin liityvistä ongelmista huolimatta nämä kompaktit lisänäytöt voivat olla todellisia pelastajia työpäivän aikana.​ Voit käyttää niitä esimerkiksi ulkona työskennellessäsi ja nauttia luonnosta samalla kun teet töitä.​ Vain muista, että näyttösi ei voi korvata sateenvarjoa ─ et halua, että näytölläsi on ″vesitiivis″ ominaisuus, joka tarkoittaa, että se alkaa vuotaa, kun vettä osuu siihen.​ Ei ole hyvä juttu, usko pois!​

Auttava avustaja on parasta luurien kanssa

Sinulla on jo kannettava näyttö.​ Olet nyt uusi kannettavien näyttöjen mestari, joten on aika ottaa seuraava askel⁚ valita oikea älypuhelin auttamaan sinua.​ Kuka muu olisi sinun uskollinen teknologinen kumppanisi kuin älypuhelin? Tällä tavoin voit käyttää näyttöäsi missä tahansa, vaikka käveletkin hillittömän metsäbiisonin ympäröimänä ─ vain varo, että et törmää samalla itseesi.

Puhelin on elämän pelastaja ja auttaja.​ Se on myös suuri ennustaja ─ sen tiedetään sanovan asioita, joita kukaan muu ei tiedä!

Mikä on älypuhelimen suosikki vitsi?​

″Miksi sinun pitäisi pysyä kaukana merimiehestä?​ Koska hänellä on python-liitäntä.​″

Tämä oli hyvin epämukavaa väkivaltaa ー toivottavasti et keksi korvatunnuksen jälkeen käyttöä liitännälle.​ Joka tapauksessa, älypuhelimesta voi tulla avoin ovi unohtumattomaan viihdykkeeseen kannettavan näytön kanssa!​

Miksi sinun kannattaa hankkia kannettava näyttö?​

Kannettava näyttö voi tehdä enemmän kuin vain laajentaa näytön tilaa. Se voi myös tuoda tarttuvaa huumoria päivääsi ja saada sinut nauramaan ääneen.​ Ja kaikki tietävät, että nauru on paras lääke.​

Toivottavasti tämä hauska opas kannettaviin näyttöihin auttoi sinua saamaan lisäannoksen naurua päivääsi. Muista valita näytön kokoa harkiten, pitää puhelin lähelläsi ja toivoa, ettei näyttösi muutu sateenvarjoksi. Ja jos näin käy, muista, että lopulta selvitetään, kumpi on parempi⁚ Applen retina-näyttö vai vasemman silmäkulman hammastahnaa täynnä oleva näyttö ー tai oikeasti, vain yhtenä silmänä toimiva kannettava näyttö.​

By Admin