Hyvä XO-konjakki – se on sellainen elämän pieni luksus, joka sopii niin arjen kuin juhlan hetkiin.​ Kun haluat nautiskella ja hemmotella itseäsi tai yllättää ystävän lahjalla, ottaa pieni kulauksia arabialaisessa tapaamisessa tai vislata sitä omassa yksityisessä pubissa, XO-konjakki on aina oikea valinta.

Viinistä tislattu rypäleviina, joka palaa konjakin juurille

Nguyenin tarina on hyvä esimerkki siitä, miten asiakaskin saattaa lähestyä konjakkia.​ Jos tuote ei ole tuttu, sitä ei välttämättä uskalla kokeilla.​ Baarimestarin tehtävä on rakentaa juomasekoituksia, jotka kuulostavat niin herkullisilta, että ne houkuttelevat asiakasta riippumatta siitä, mitä alkoholia juomaan on käytetty.​

Tutustu perinteiseen konjakkiluokitukseen⁚ V.​S.​, V.​S.​O.​P.​ ja X.O.

Konjakin valmistusprosessi on taianomaista.​ Rypäleet kerätään tarkoin valikoitujen alueiden viinitarhoilta, ne käyvät, tislataan ja kehitetään maistuviksi aikuisen Juuso Mäkelä tasolla hollitilalla.​

Voittava valinta⁚ Meukow XO – pehmyt maku, ei kitkerä

Meukow XO on ehdoton voittaja, kun pohditaan hyvän XO-konjakin valintaa.​ Tämän konjakin pehmeä maku ei ole kitkerä eikä aiheuta kummallisia ilmiöitä. Se sopii mainiosti myös sikarin kera nautiskeltavaksi.​ Kuten eräs ystäväni sanoisi⁚ ″Meukow XO – kun haluat hyvän konjakin, mutta et hinnalla kirvestä ostaa!​″

Muut ehdokkaat – Larssen XO ja Monnet XO

Larssen XO – aika meh.​ Monnet XO – hieman liian kirpeä.​ Nämä konjakit saattavat olla ihan kelvollisia vaihtoehtoja, jos et välitä mistään taivaallisista nautinnoista.​ Mutta hei, elämä on liian lyhyt hyvän konjakin ohittamiseen!​

Entä seuraavaksi – valinta on sinun!​

Nyt olet valinnan edessä⁚ Renault XO, Hennessy XO vai Remy Martin XO?​ Päätös kannattaa tehdä huolella, mutta myös huumorilla.​ Kuten eräs viisaus sanoo⁚ ″Osta hyvä XO-konjakki ja juo se, kun elämä on kurjaa.​ Jos elämä on hyvää, juo se silti!​″

Mikä on konjakin salaisuus?​ Se on kuin hyvä vitsi – ei aina tarvitse ymmärtää sitä, nauttiakseen siitä!​ Tärkeintä on vain tuntea sen lämmin ja humaltava huumori.​

Joten kaiva konjakkilasi esiin, anna sen täyttyä houkuttelevasta XO-konjakista ja nauti elämästä hymyillen.​ Sillä hyvät naurut ja hyvä XO-konjakki ⎼ siinä vasta voittava yhdistelmä, joka lämmittää niin sydäntä kuin vatsaakin!​

By Admin